Kategori: Julies treningsgleder 2017

LUKE 13 – GLEDELIG RABATT!

25287024_10215318249968130_1482356443_n

God 13 desember! :D
I dag vil jeg glede dere med å gi 30% avslag på kostplan for alle som bestiller i dag før kl.20!

Kostplanen er individuelt tilpasset hver enkelt og er ment som et puff i riktig retning mot en varig livsstilsendring, ikke en såkalt «quick fix»! Dette er en plan du kan følge og trives samtidig! Send meg mail på din.pt@live.no for å bestille til deg selv eller andre :)

25276694_10215318256168285_576469962_n

Gleder meg til å høre fra deg! :)

LUKE 12 | KOKOSMUMS!

Årh, denne luken har jeg gledet meg til å dele med dere!
Oppskriften er ikke noe nytt, men hvert år deler jeg den og får god tilbakemelding på at den faller meget godt i smak. Derfor deler jeg på nytt så dere kan nyte den i år også! Dette er nok en av mine topp tre julekaker. Spesielt denne versjonen!

IMG_6567

For å få disse deilige kokosmakronene trenger du:
2 eggehvitter, 90 g sukrin gold/70 g splenda/natreen, ca 10 dråper vaniljeessens, 120 g kokosmasse. (Vaniljeessens får du kjøpt på alle dagligvarebutikker.Samme med splenda og natreen).

Stivpisk hvittene sammen med sukrinen. Tilsett dråpene og vend inn kokosmassen. Form til små boller med hendene og stek i ovnen på 175 grader i 8-12 min til de er litt gyldne. Avkjøl på rist og legg dem i en tett boks.

IMG_6573

Disse smaker veldig likt originalen, om ikke bedre! Til og med katten min elsker dem, haha. I fjor gomlet hun på en hel pose jeg skulle gi bort i julegave. Og katten min er kresen, så det er faktisk et godt tegn! Haha :) Lykke til med baksten!

LUKE 11 – RUMPETRENING UTEN UTSTYR!

20171130_211315

Wihoo!! Denne har jeg gledet meg til å dele med dere. En super rumpetreningssirkel som kan gjøres hvor som helst og når som helst. Du kan tilpasse selv med det repsantallet du vil ha og du kan også legge til vekter eller minibands for å få mer motstand.

Jeg kjente det godt i rumpa bare etter den kjappe gjennomgangen det var å lage denne videoen, så det er gode øvelser som sparker setemuskulaturen godt i gang :) Prøv da vel!

På videoen har jeg nokså få reps for at ikke videoen skulle bli så lang. Vanligvis gjør jeg det slik, og det kjennes GODT!

❥ Glutebridge – 20 reps
❥ Kamskjell med hoftehev – 20 reps pr.side
❥ Kickback – 20 reps pr.bein
❥ Frog glutebridge – 30 reps, høyt tempo
❥ Sideliggende beinhev – 25 reps pr.bein

Tilpass til deg selv med antall runder. Siden man i utgangspunktet ikke bruker noe vekt her, kan du fint kjøre 4-5 runder med litt pause mellom hver. Genialt å få trent rumpa hvis man har tidsklemme innimellom jobb og juleselskap for eksempel ;)

Lykke til ! :)

LUKE 10 | PULS OPP!

20171130_211114-002

Husker dere luke 1?
Nå er det på tide med en ny smakebit, bare en litt mildere utgave. I dag utfordrer jeg deg nemlig til å kjøre rointervaller. 5 eller 6 runder med 30 sek max fart etterfulgt av 30 sek rolig roing. På max dragene ror du så fort du klarer, og på de rolige partiene kan du få igjen pusten og lade opp til nytt drag. Lykke til!

Her ser dere hvordan jeg utfører en runde, dog med yogaposisjonen «hund som ser ned» som pauseaktivitet istedet for rolig roing;

Pssst: det blir kanskje en retest av 500 meter roing senere i kalenderen, så legg inn god innsats i dag så vil det lønne seg for deg! ;)

LUKE 9 | YES, I SQUAT

20171130_212722-001

Ho ho ho!
9 desember er her! I dagens luke skal vi få testa lårene våre litt!

Ta halvparten av kroppsvekten din på stanga og ta så mange repetisjoner du klarer. Husk å varme opp så du er klar både i kroppen og hodet til å yte maksimalt!

Alternativ for deg som er usikker på knebøy; bruk beinpressen og gjør akkurat det samme, bare med 70% av kroppsvekten din. Ha gjerne høy beinstilling og så stort bevegelsesutslag du kan i maskinen.

20171130_212712-001

Ta bilde eller film og skriv ned resultatet ditt om du vil. Gøy å ha til senere om du vil teste på nytt! ;)

LUKE 8 | JULIES TRENINGSGLEDER

20171130_212438-001

La oss hoppe inn i luke 8!
Finn en kasse eller step som du føler deg trygg på. I dagens luke finner du nemlig 100 box jumps! Du kan selvsagt dele dem opp akkurat som du vil. Jeg tenkte å ta femti før jobb og femti etter jobb. Lårene blir nokså gele etterhvert, så pass på at du deler dem opp slik det passer deg.

Vil du ha litt ekstra spenning rundt det kan du ta tiden på deg selv og se hvor lang tid du bruker på å gjennomføre de hundre hoppene.

Ta gjerne bilde eller film og legg på instagram, tag meg (pt_julie) og bli med i trekningen av et gavekort på 600 kr på mine tjenester! :D

20171130_212221

LUKE 7 ! LITT MUMS INNIMELLOM TRENINGEN

Det er klart julen skal nytes selv om man ønsker en aktiv hverdag og en sunn livsstil! Siden jeg elsker både kakemenn og pepperkaker velger jeg å lage dem sukkerfrie, slik at jeg kan spise enda flere.

Sukker gjør meg slapp og tung i magen, så da er valget enkelt! Om du liker bedre pepperkaker med sukker så er du selvsagt mer enn velkommen til å velge det. Det er helt opp til deg! Personlig syns jeg disse er utrolig gode og myke – noe jeg gladelig serverer til gjester og gomler på selv ;)

IMG_6396

Her er min favorittoppskrift!

❤ 200 g hevetemel
❤ 70 g ekte smør
❤ 100 sukrin gold

❤ 1/2 kopp splenda/natreen
❤ 1/2 ts bakepulver
❤ 2.5 ts kanel
❤ 2,5 ts kardemomme
❤ 1/2 ts nellik
❤ 1/2 ts ingefær

❤ 1 egg

IMG_6436

Smelt smør, splenda og sukrin i en bolle. La det avkjøles litt før du tilsetter det tørre og egget.Tilsett mel litt og litt mens du rører. Du kan la deigen stå i kjøleskap over natta eller lage pepperkakene med en gang. Trykk dem ut (jeg har endelig fått meg former!! haha), legg på bakepapir og stek i 7-10 min på 180 grader. Jeg tok dem ut etter ca 8 min og fikk dem myke i midten, slik jeg liker det :)

La dem avkjøles på rist før du legger dem i en boks.
Alle jeg har servert dem til til nå har sagt at de smaker like godt, om ikke bedre enn vanlige! Så – denne oppskriften er verdt et forsøk. Lykke til !

LUKE 6 – 5 x 1 MINUTT MED MORO ;D

Det er 6 desember, det betyr at luke 6 skal åpnes i treningsglede kalenderen min! Dagens luke er gjennomført på 5 minutter totalt og kan fint tilpasses til ditt eget nivå.

Flytt beina så raskt du kan og hold det gående i 1 minutt før du tar pause. Dette gjentar du fem ganger. Du kan fint dele disse minuttene opp og ta ett og ett minutt i løpet av dagen når det passer deg best. Det kan være et fint avbrekk i en stillesittende arbeidsdag for eksempel ;)

Om du vil kan du telle antall skritt du klarer i hvert minutt og teste deg selv på nytt om noen uker?

Lykke til! :)

LUKE 5 | EN TRENINGSGLEDE FOR ALLE RUMPEELSKERE!

Er vi klare for luke 5? :D
Denne passer perfekt for dere som er ute etter å få trent rumpa godt og vil ha en super finisher eller oppvarming på økta!

I dag utfordrer jeg dere nemlig til å ta så mange reps med frog glutepump/ frog glutebridge som dere klarer på 1 min, 4 ganger. Skriv ned hvor mange reps dere klarer på hvert av minuttene! Sett hælene godt sammen og knip rumpa. Når føttene er samlet hindrer det bakside lår og hjelpe til, så rumpa blir så godt som isolert i arbeidet. Ønsker du mer motstand kan du legge en vekt på fanget!

Lykke til ! ;)

LUKE 4 – TEST DEG SELV!

20171130_211410-001

Oh yes!
Med masse kakemann (deig?) i magen er vi kanskje klare for å teste oss litt? I dag utfordrer jeg deg til å ta halvparten av kroppsvekten din i benkpress, så mange repetisjoner du klarer! Husk å varme godt opp men ikke slit deg ut på forhånd. Det er også lurt å ha en spotter som både kan pushe deg litt, og også sikre så du ikke blir kvelt av stanga dersom konkurranseinstinktet tar overhånd ;)

Jeg gleder meg til å se bilder og film! :D

God press!

LUKE 3 – JULIES TRENINGSGLEDER

Etter en heftig start i kalenderen min vil jeg at vi skal roe litt ned og nyte julen  på en litt annen måte. Hva er vel da bedre enn å gjøre det med kakemenn – på litt sunnere vis?

IMG_6340

Her har dere min oppskrift som jeg sverger til og bruker hvert år! Den faller også i smak for dem som ikke er fan av «sunnifiserte» ting, siden det kun er sukkeret jeg har byttet ut.

Stor deig:
Her er oppskriften jeg bruker. Den gir ca 4 brett;
100 g ekte smør (smeltes og avkjøles litt)
4 dl skummet melk (tilsettes avkjølt smør)
100 g sukrin gold
1 kopp splenda eller natreen
2 ts hornsalt
ca 700 g mel

IMG_1634

Tilsett litt og litt av det tørre i det våte mens du rører. Tilsett mer mel dersom deigen blir for løs. Jeg ender alltid opp med å tilsette litt mer enn oppskriften sier. La deigen stå kjølig noen timer eller over natta. Jeg syns smaken blir desidert best om den får stå over natta. PS: Om du liker dem veldig søte bør du tilsette mer søtning enn jeg har gjort. Eventuelt sukker ;)

Så er det bare å kjevle ut, trykke ut og steke på 175 grader i 7-9 min ! :) Liker du dem sprø kan du la dem stå litt lenger til de er litt mer gyldne. Liker du dem myke kan du ta dem ut når de akkurat er blitt litt gyldne i kantene.

NYYYT! :D

LUKE 2 – JULIES STRENINGSGLEDER

Hvordan gikk det med dere med roingen i går? Jeg håper dere skrev ned resultatet! Det kan komme til nytte senere i desember ;D

20171130_211707-001

I luke 2 skjuler det seg en skikkelig killer!
I dag vil jeg dere skal utføre 100 burpees. Del dem opp eller kjør alle i en sleng, alt etter hvor selvsadistisk du ønsker å være. Her bruker du hele kroppen og får opp pulsen godt. En perfekt øvelse for å trene hjertet og spenst. Vær med å hopp julen inn! :D

20171130_211520

Det finnes flere måter å gjøre dem på. Tilpass etter ditt nivå.
1. Du kan starte med et spensthopp, hoppe så ut i en strak planke, ta en pushup, hoppe tilbake til strak planke og derfra hoppe opp i en ny spensthopp –
….eller
2. Ta et spensthopp, legge deg på magen, komme deg så fort du kan opp igjen og hoppe spensthopp på nytt.

Gjør det slik som passer deg best! :)

Lykke til ! :D
og husk; tag meg på instagram så er du med i trekningen av et gavekort på 600 kr på mine tjenester :D

LUKE 1 – EN KICKSTART

20171130_211114-001

Vi kjører på med luke 1!
Er vi klare for å kickstarte desember med en oppgave som booster både konkurranseinstinkt og puls? :D

I luke nummer 1 har jeg en oppgave til deg. Sett deg på romaskin og ro 500 meter så fort du kan. Da jeg selv prøvde for noen uker siden klarte jeg det på 1 minutt og 47 sekund, noe jeg vet noen av dere sprekinger kommer til å slå :D

20171130_211155

Kjør på, legg ut bilde eller film på instagram og tagg meg (pt_julie), så er du med i trekningen om et gavekort på 600 kr på mine tjenester!

Pssst; det blir en ny test på 500 meter roing litt inn i kalenderen, så sørg for å gi alt på dagens test ;)