MÅNEDENS ANBEFALING

IMG_1732

Hei folkens!
Har dere hatt en bra helg?

Jeg har testa ut nytt headset i helgen. Denne smarte lille saken uten ledning. Alt du trenger en bluetooth på mobilen, så kan du legge den fra deg et sted og trene som normalt, med headsetet på ørene.

Lyden er kjempe bra og de holder godt på ørene også. Med mitt tidligere trådløse headset var det et problem med at det vippet av hodet hvis jeg lente meg frem eller løp, men med disse slipper du det problemet.

IMG_1734 IMG_1737
Topp // Tights (adlinks)

Som du ser så hekter man dem på ørene og bøylen går bak hodet. De er fleksible, så det går fint om du har både stort eller lite hode 😉 Trykk på play knappen på headsetet, så vil mobilen din parre seg med den når du skrur på bluetooth. Den lades også enkelt ved å koble til dataen med usb, som du får med headsetet.

Genialt, eller hva?  HER får du dem i rosa (limited edition!). De finnes også i svart og rød.
Anbefales og får to tomler opp av meg!

IMG_1742

Del gjerne!
error

NÅR SMAKEN ER VIKTIG…

IMG_7550

I dag skal jeg gi dere en meget varm anbefaling!
Dette proteinpulveret fra Scitec er ikke annet enn magisk i smak og er virkelig en nytelse. Jeg er ingen fan av å drikke maten min og jeg drikker så og si aldri proteinshakes. Men dette pulveret gir meg lyst til å rett og slett lage en stor shake, slenge beina på bordet og bare nyte.

Dette er myseprotein og tas derfor raskt opp i kroppen i forhold til kasein som bruker lenger tid. Dette pulveret er derfor kjekt å ha for eksempel etter trening.

IMG_7545

Du kan velge mellom fire forskjellige smaker. Mine favoritter er uten tvil Alpine milk chocolate og Strawberry white chocolate. Dette pulveret er en klar vinner på smak av alle myseproteinpulver jeg har smakt.

Så der har dere månedens anbefaling til deg som ønsker deg et whey protein med utrolig god smak! Nå får du det også med 20% avslag. Du finner det HER.

Innlegget inneholder reklamelenker

Del gjerne!
error

MÅNEDENS ANBEFALING OG MÅLTESTING

Jul er virkelig fantastisk og avslappende, men så er det noe med følelsen når det overstått også. Jeg begynner å bli klar for et nytt år og nye mål. I dag skal jeg teste pullupsmålet mitt og jeg krysser fingrene for at det går i boks. Sumo markløft skal jeg teste enten på onsdag eller torsdag. Så skal det settes nye mål, og ikke bare for januar, men for hele 2016 😀 Så moro!

IMG_6885
IMG_6880-001
IMG_6881

Jeg må dele en ny favoritt med dere. Denne tightsen fra Anarchy apparel. Så digg passform, litt høy i livet og snøring. Jeg liker tightsene best når de er litt høye, da holder de seg somregel på plass. Den er normal i størrelsen syns jeg, men litt trang å få på første gangen. Den er ikke gjennomsiktig, også har den jo det kuleste designet. Har dere sett resten fra Anarchy apparel? Designet på tightsene er til å dø for. Månedens anbefaling fra meg! Toppen jeg har på meg er forresten en helt basic nyhet fra Better Bodies, perfekt passform.

Nå kjører x-life romjulssalg med 20% ekstra avslag på alt i salgskategorien. Da har du sjansen til å klikke hjem noe du ikke fikk til jul som du ønsker deg – til en billigere penge 😀 God søndag !

IMG_6864

Innlegget inneholder reklamelenker

 

Del gjerne!
error

DETTE KAN DU FORVENTE…

IMG_4915-001

IMG_5439-002IMG_4839-001 IMG_4883-001 IMG_3424-001 IMG_3705-001IMG_8568-001

Ikke nok med det!
I tillegg til det jeg allerede har nevnt, får du :

– Fra 25% på Craft
– Fra 25% på 2xu
– Miiego 40% rabatt
– Lebert 30% rabatt
– Lilli tights 50% rabatt
– 20% rabatt på ull
– 30% rabatt på alle X-life produkter
Kosttilskudd, treningsutstyr m.m!
– 30% rabatt på alt fra Sklz
– 40% på alt fra Under Armour
– 20% på alt fra Reebok
Noe av dette er allerede på pre-salg før den store dagen i morgen som kalles gråtorsdag. Sjekk ut tilbudene HER! 😀
Vær rask for å få det DU ønsker deg! Og kanskje noen julegaver i samme slengen? ;D —> WWW.X-LIFE.NO <—
Del gjerne!
error

BOTTOM UP!

Folkens…
Jeg har steget inn i tightshimmelen. Jeg har jo, som dere vet allerede, et meget godt øye til Luciaven  både på instagram og når jeg så klærne på x-life. Da måtte jeg jo selvsagt skaffe meg noe fra merket, så valget falt på denne tightsen og denne toppen som dere ser på bildene under. Alt fra merket er onesize, så jeg slet litt med å se for meg hvordan dette skulle gå bra. Jeg føler meg ikke spesielt «onesize» akkurat. Pakka kom i posten og jeg kikket rart på tightsen jeg hadde i hendene. Den har et annet stoff på innsiden under rumpa og rundt. Dette «henger seg fast» på huden og gjør at den ikke sklir eller flytter på seg. Når jeg fikk den på og fikk justert den ble jeg stående å gape i speilbildet.

blogg 201434

Den er stram under rumpa slik at den blir fremhevet, og den strammer på helt riktig steder. Jeg vet ikke hva jeg skal si en gang, jeg klarer ikke beskrive dette med ord. Du tror kanskje dette er et desperat reklameforsøk, men jeg sier bare at du må prøve selv! Den er PERFEKT i livet i tillegg. Ikke stram og ikke lav. Toppen er utrolig søt og i en stil som er særegen og feminin. Det skal sies at hvit bh ikke var det mest classy valget, så jeg ser at en sportsbh med kryssrygg passer seg best. Jeg har aldri sett noen andre med slik topp før! Lengden på den gjør at man får vist frem de fine detaljene bak på tightsen – «Be YOUtiful».

Stående applaus, high five og rumpeshake til Lucia Aven som har fått frem dette merket!
Sjekk ut alle klærne her.

IMG_1343

Del gjerne!
error

FUKTIG ØKT OG ANBEFALING

Jeg kom nettopp klissvåt inn døren etter 6,4 km jogg. Nå er det ca 3 uker siden sist. De siste ukene har jeg kun hatt kortintervaller i treninga mi. Selv om jeg ikke har trent på såpass lang distanse på en god stund var det lettere i dag enn noen gang. Kroppen min begynner å bli godt vant med å bevege seg fort og det merkes godt på langdistanseløping også. Beina er dog ikke helt vant med påkjenning over såpass lang tid, så jeg hovner litt opp og holder mye vann i lårene. Så lenge jeg har sprinterbein må jeg regne med det 😉 Jeg syns det er så utrolig fascinerede hvordan kroppen tilpasser seg påkjenningen vi gir den!

Jeg våknet tidlig og kjente på at jeg hadde lyst på en lang løpetur, så da ble det slik. Det er drittvær her i dag med både vind og regn, men det er strengt tatt ingen hindring når man både har lyst og er frisk. Caps syns jeg hjelper veldig, så slipper man pisking i ansiktet hele tiden. Riktig bekledning er alfa omega!

IMG_1097IMG_1100Genser // Sokker // Capritights (adlinks)

Apropos bekledning. Som dere vet så får du 20% rabatt på et valgfritt  produkt hos x-life i helgen (siste mulighet i dag) og i den anledning har jeg en anbefaling å komme med. 2XU tightsen er kanskje blitt noe «alle» har, men jeg kan love deg at den er verdt pengene. Nå har den også kommet i flere farger i både lang modell og capri, blant annet mintgrønn og korall-ish. Jeg anbefaler derfor at du bruker rabattkoden «HELG20» og får deg en egen. De er perfekte til alle typer løping og sitter som støpt. Jeg velger alltid fra 2xu bunken min når jeg skal finne tights til løpeøkta.

Vi begynner å kjenne på reisefeberen her i huset. I morgen styrer vi nesa mot Oslo, og deretter Thailand på tirsdag. Det skal bli så deilig! Dagen skal derfor gå til siste rest av pakking, hårkur og litt diverse forbredelser 🙂 God søndag!

Del gjerne!
error

MÅNEDENS ANBEFALING

IMG_8568-001 IMG_8575-001
Tights // Sko (adlinks)

Månedens anbefaling er noe jeg har skrevet om utallelige ganger her på bloggen, og da spesielt i sammenheng med rumpetrening. Minibands har vært utsolgt lenge hos x-life, men endelig er de tilbake. Jeg skrev et innlegg for en god stund tilbake om rumpetrening du kan gjøre hjemme med disse strikkene, sjekk det ut her. Disse øvelsene kan selvsagt også gjøres på gymmet. Det er rett og slett en genialt redskap for deg som virkelig ønsker å bygge rumpe og styrke setemuskulaturen din. Du får tre stk i pakka med forskjellig styrke. Gul er lettest, så kommer rød og deretter sort. Du kan også kombinere dem for å få enda mer motstand.

Som dere kanskje skjønner så anbefaler jeg disse fra dypet av mitt hjerte. Bare PRØV i f.eks. glutebridge og KJENN SELV !!! Disse er en knall bra invistering i hobbyen din og noe du kan bruke til utrolig mye. Invister i rumpa di og gå for Sklz minibands 😉 Du finner dem her.

IMG_8572-001

Gog lørdag alle sammen! 🙂

Del gjerne!
error

MÅNEDENS ANBEFALING MED EKSTRA TIPS

IMG_9473

Månedens anbefaling er helt genial og kan brukes i alle anledninger og tilpasses slik du liker den!
Kakemix fra funksjonell mat er glutenfri, proteinrik, er søtet med stevia og har nøytral smak slik at du kan tilsette det du ønsker. De er faktisk god uten noen ting også. I dag skal vi feire bursdagen til Gøran med familien, så i dag blir det jordbærkake av denne mixen.

IMG_9475

Den skal opprinnelig tilsettes 4 egg, 1 dl olje og 2 dl vann, men jeg har laget min egen vri, både på sjokoladekake mixen og denne. Min vri gir en mer fettfattig og proteinrik versjon. Jeg liker jo  å spise mye når jeg først skal ha, og da er det en fordel å spare litt kalorier.

Jeg tilsetter;
– 3 egg
– 200 g mager kesam
– Litt vaniljestevia (sånn at kesamen ikke skal gi en sur smak)
Rører til med vann til røra er passelig tykk

Ved å gjøre dette så sparer du faktisk 95 G FETT OG LEGGER TIL 20 G PROTEIN !  Jeg er fan av å nyte helfete kaker med både sukker og smør, men når man kan gjøre slike endringer og få en like god, om ikke bedre kake, hvorfor ikke? 😀 (vi skal uansett ha brownies i tillegg…:P fri fra sukkeravtalen i dag ;))

Del gjerne!
error

ANBEFALING

IMG_8523-002

I januar har jeg testet ut et nytt proteinpulver – Nanox whey med smak av cookies and cream!
Først og fremst må jeg si at denne var utrolig god i shake med vann, noe som kvalitetssikrer smaken ganske godt spør du meg. Jeg liker sjeldent proteinpulver i shake og hvertfall ikke med vann, så denne har bestått testen. Utrolig greit å ha med seg en shake hvis man er på farten, istede for å måtte sette seg ned å lage proteinrøre og spise med skjei…

Pris: 349 kr
Type: Myseprotein
Andre smaksalternativer: Vanilje, belgisk sjokolade og jordbær

Når det er sagt så syns jeg den smaker litt mer mot lakris enn cookies and cream, men selv om jeg ikke er veldig begeistret for lakris så faller den veldig i smak hos meg ! Gøy å prøve noe nytt 🙂 Jeg syns du skal prøve denne om du har lyst på noe du mest sannsynlig ikke har smakt maken til ;D

Prisen tør jeg påstå passer de aller fleste og du taper ikke allverdens om du ikke liker smaken. Link har jeg lagt i navnet helt øverst i innlegget. Fortell meg hva du syns! 🙂

Del gjerne!
error