LA OSS SNAKKE OM SVETTE

IMG_1487

God søndag !
Her er søndagsøkta nettopp gjennomført og jeg fikk filmet litt for dere. Det blir antakelig en del av en videoblogg som kommer i neste uke 🙂 Dagens økt ble en svett affære med knebøy, monsterwalk, hip thrust med en vri, utfall bakover, sidehev og skulderpress og til slutt litt ellipse og step. Svetten rant!

Apropo svette – jeg hører det er mange som syns det er ekkelt å svette på trening. Da spør jeg meg selv – hva gjør du der da?

Topp // Tights (adlinks)

IMG_1490
IMG_1493

Svette er en helt naturlig mekanisme for kroppen når temperaturen forhøyes. Vi svetter for å avkjøle kroppen. Det at du har klart å få opp kroppstemperaturen betyr bare at du har brukt musklene dine. Og om det syns på huden og klærne at du svetter, hva er galt med det?

IMG_1492

Selv gir jeg blanke. Om jeg så går dryppende ut fra gymmet å det ser ut som jeg har pissa på meg og deltatt i en wet t-shirt contest så ja vel. Jeg er på trening for å trene og ikke for å imponere noen med hvor tørr jeg klarer å være samtidig som jeg trener. Dersom du er redd for å svette, fører det ikke til at du automatisk gir litt mindre innsats…? Og med mindre innsats får du mindre resultater 😉

Svett på folkens. La oss være klamme sammen. Svette er topp!

Del gjerne!
error
7 comments
 1. Kunne ikke ha vært mer enig i det du sier om svette ✌️

 2. Du har en utrolig bra blogg! Jeg kommer til å følge deg videre. Du er flink til og innsperrere, jeg trente to økter hjemme i dag etter å ha sett på deg 😉

  1. takk! så Herlig 😀 😀

 3. Bra innlegg! Bare lurte på om du kunne tipse om enkle oppskrifter å mealpreppe for en ukes tid. Husker du tipset om å steke seifilet i ovn, men har du andre gode tips?

  1. takk! 🙂
   Jeg har skrevet mye om det og også laget flere videoblogger, så du finner det ved å søke på «foodprep» øverst til høyre i bloggen her 🙂

 4. Svette ER topp!! Nå den siste tida har jeg slitt mye med mage og matlyst, og kroppen reagerer (bla) ved ikke å ville svette på trening. Altså får jeg ikke til å ta skikkelig i. Kroppen er i streik. Vil ikke sløse krefter den ikke har på å produsere varme så jeg vandrer rundt som en gjennomfrossen istapp. Skal love deg at fenomenet svette er dypt savnet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *