HVA ER VITSEN ?

IMG_0056

«Hvis jeg likevel skal kjøpe rullekebab, hva er vitsen med cola zero istedet for vanlig cola??»…Du sparer deg for mye sukker og kalorier som ikke er nødvendig å ha i tillegg til det du får i kebaben.

«Når jeg har sprukket på dietten, da kan jeg vel like godt skeie ut resten av dagen!»…Så da er det like greit å gå fra kanskje 500 kcal ekstra til 2000?

«Nå er jeg på tur så nå kan jeg like godt ta den helt ut med foodbinge og alt jeg vil av drikke»… Istedet for å velge fornuftig og samtidig kose deg?

«De selger ikke noe her som jeg har på kostplanen min, så da kjøper jeg like godt en burger med pommes frites»…Når du egentlig kan velge det med best innhold av alternativene de har der, selv om det ikke er akkurat likt det du skulle hatt?

IMG_0060
Sportsbh // Tights (adlinks)

Det er en ting vi må lære oss. Ett dårlig valg trenger ikke å ha noe stor konsekvens i det hele tatt. Men en rekke dårlige avgjørelser og valg kan gi negativ konsekvens. Du kan komme langt med å gjøre det beste ut av det, selv om det kanskje ikke er helt optimalt med tanke på målsetningen din eller planen din.

1470651168

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *