PSYCHOLYKKE

IMG_0447

Denne helga har vært helt magisk.
– Og grunnene til det får deg sikkert til å tro at jeg er mentalt forstyrret!

Jeg har fått rydda ut av gjesterommet og boden min, strippa ned til hver eneste lille støvkorn. Jeg har hørt på masse fin musikk, hatt tre knall gode treningsøkter, lagd verdens beste kake, fått opp ny skohylle og fått system i skoene. Leiligheten er skinnende ren og jeg har fått kasta masse. I tillegg har jeg vært med mine beste venninner og det er planen i dag også, etter trening. På toppen av alt dette har jeg sovet så utrolig godt!

IMG_0407

Jeg har også fått prøvd de nye skoene fra Reebok. De er ikke annet enn helt fantastiske. Sålen er så spesiell og passformen under foten er helt utrolig deilig. Det er sko man kan gå lenge på! Nok en glede denne helgen. De heter «cloudride» og det skjønner jeg veldig godt. Jeg ville også kaldt dem det om jeg skulle gitt dem et navn.

IMG_0425

Jeg er kanskje sær, men det er noe helt magisk med orden og system. Jeg kjenner jeg blir oppspilt bare ved tanken. Jeg må inn på boden av og til bare for å se på systemet mitt. Haha, nå høres jeg faktisk helt psycho ut. Men det er sant. Jeg får skikkelig indre ro av å ha kaste ting og sortere. Når jeg i tillegg får trent og vært med venner, da er jeg lykkelig!

Er det flere enn meg som blir i ekstase av å sortere og rydde…?

Nå er det tid for ukens siste treningsøkt på gymmet! Ha en super søndag folkens <3

Del gjerne!
error
6 comments
 1. Du får liksom sagt det så bra da:’D kjenner meg SÅ igjen. Har tatt en skikkelig rundvask inne hos bestefar idag(bor vegg i vegg), og har vært inne typ 5 ganger etterpå bare for å se hvor fint det ble:’D #SYSTEM<3

 2. Åo Yes! System er balsam for sjela og jeg må også innom å nyte synet av nysystemstiserte ting! Mmmm. Digg!

 3. Haha 🙂 Jeg også elsker å kaste ting og sortere! Å nyte synet av systemet er ikke psycho,haha,da er jeg like psycho som deg hvertfall 🙂

  1. haha, herlig 😀 😀

 4. Hater å kaste, men elsker, ELSKER system! Mamma er borte i helga (bor hjemme atm), og nå er jeg dødslei av rot og støv så nå vaskes det i alle kriker og kroker!
  Vært arb.ledig en liten stund nå, men har holdt meg lykkelig med ommøblering og sortering av eget rom, utebod og garasje. Alternativ betaling av husleie til muttern 🙂

  Bokser og system <3

  1. så deilig å bare få det gjort! 😀 Herlig 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *