6 STUPID THINGS I DO

IMG_0482Følg meg gjerne på insta – @pt_julie 😀

På morgenøkta mi istad kom jeg til å tenke på hvor utrolig mye teite ting jeg gjør i hverdagen uten å tenke over det. Kanskje du kjenner deg igjen i noe av det? 😉

1. Jeg setter meg alltid på den romaskinen/ ellipsemaskinen/ tredemølla som er lengst til høyre i rekka slik at jeg kun har mennesker på min venstre side. Jeg føler jeg har bedre muligheter for flukt på et vis, og jeg slapper mer av (nei, jeg har ikke klaus!).

 2. Hvis jeg finner en jodelside på instagram eller en annen profil med morsomme memes så MÅ jeg bla helt til bunns, om det så er tre år tilbake i tid. Jeg får ikke i ro i kroppen før jeg har sett gjennom alt. Kan ikke gå glipp av noe morsomt!

IMG_0487

3. Hver gang jeg rydder vekter etter meg så tenker jeg på at jeg må være en representant for mamma og pappa og deres oppdragelsesevner. Samme tenker jeg når jeg møter eldre mennesker. Jeg må liksom vise andre at mamma og pappa har gjort en god jobb, haha.

4. Jeg drikker ALLTID opp kaffien min, om den så er iskald og med kattehår i etter å ha stått litt for lenge på kontorpulten. My mama didn’t raise no quitter, haha!

IMG_0484

5. Jeg hater å ha halvtomme poser og bokser med mat, hårprodukter og kremer. Har jeg to av noe så fyller jeg alt i en beholder. Få bort det som opptar ekstra plass og samle ting på ett sted. Jeg er helt ram på det der, og er det noe jeg har mye av så er det bokser og beholdere for å kunne sortere.

6. Å gå 22,5 min på ellipsen er uaktuelt. Jeg kan til nøds gå 25 min, men aller helst 10, 20, 30 eller 40. Hvis jeg stopper på et tall som ikke er rundt føler jeg at jeg sluntrer unna.

Var det noe kjent? 😛

Del gjerne!
error
5 comments
  1. Haha enig i alle untatt nr 4 ( da jeg ikke drikker kaffe)

  2. Nr1, 5 og 6! Samme her 🙂

  3. Hehe ja veldig gjenkjennelig 🙂

  4. Omg nummer 4 og 6!! Til og med lært meg å like kald kaffe liksom :p

  5. Kjenner meg igjen på alle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *