VI TAR TING FOR SERIØST

IMG_0563

TOO DAMN FIT….
Min første tanke når jeg så denne toppen var; Den kan jeg ikke gå med offentlig.

Men vet du hva?
Det kan jeg såvisst.

Jeg er slettes ikke alt for fit, det skjønner jo alle. Det er åpenbart at printen på toppen er ment for å tas med et smil og en bro fist. Det er hvertfall slik jeg velger å ta det. Hadde noen stilt opp på gymmet mitt med denne toppen hadde jeg gitt dem dobbel high five og et klask på rumpa. Noe så kult!

IMG_0562

Jeg elsker folk som gjør humor av å være selvgode, når de egentlig er veldig jordnære. Vi har så godt av å ikke ta oss selv så høytidelig. Gi meg en dobbel bicepflex i speilet, det er jo bare gøy!! Om andre virkelig tror at du er skikkelig douchebag så får de bare tro det. Jeg tror vi har godt av å gi litt blanke. Jeg vet med meg selv at jeg har føttene godt plantet på jorda og jeg vet også at jeg ikke er verdensmester i noe av det jeg foretar meg. Jeg kan nesten garantere at om du hilser på meg så vil du syns jeg er nokså hyggelig og.

Hvorfor er vi så redde for hva folk tror?
Stol på at du er bra nok!

I dare you – bestill deg toppen på tilbud nå, og sprad rundt på gymmet med stolthet 😉 GOD FREDAG!

 

 

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *