TERAPI MED GNAGSÅR I «BEKKENMELLOMROMMET»

IMG_0584Favoritt tights i svart // Topp  (adlinks)

Jeg har fått en ny avkoblingsgreie.
En jeg aldri trodde jeg skulle få.

Ikke bare fordi jeg har to tømmerstokker til lår som elsker å samle melkesyre og protestere etter den tiende rep’en uansett hva jeg gjør, men også fordi jeg får gnagsår i «bekkenmellomrommet» (et ord jeg forøvrig har funnet på selv mens jeg har prøvd å beskrive til andre hvor jeg blir sår av å sykle) av å sitte å gnu på det himla harde setet som gnager seg inn i det aller helligste hulerom for skjulte skatter.

Sykkelen har blitt mitt nye terapisted!

IMG_0582
IMG_0581

Det skjedde for to uker siden. En kompis av meg fåreslo at vi sykla i ti minutter etter beinøkta vår. Jeg tenkte «hell, no», men gikk med på det likevel. Ble sår i «bekkenmellomrommet» og klagde litt over det. Men – så kom jeg på gymmet dagen etter, rett før leggetid fordi hodet mitt var fult og jeg måtte gjøre noe for å få tankene over på noe annet.

Jeg satt meg på spinningsykkelen og der ble jeg sittende. Med armene og hodet lent på styret. Jeg så sikkert ut som en rusa uteligger.

Jeg satt på den deilige rolige spillelista mi på spotify, lukket øyene og bare trødde i vei. Svetten silte og jeg var helt fullstendig i min egen verden mens tankene bare kom og gikk uten at noe føles vondt eller kjipt. En skikkelig lettende sykkeltur. Etter det har jeg hatt kveldssykkelturer nesten daglig. Det er jo terapi!

IMG_0590

Tidligere har jeg likt ellipsemaskinen best, men det er noe utrolig magisk med å kunne lukke øyene og bare mute ut. Gjør jeg det på ellipsen så faller jeg av eller blir svimmel, så der er sykkelen veldig kjekk å ha.

Prøv deg på en terapi- avkoblingssession på et kondisjonsapparat. Det kan være du også blir hekta! Og dessuten – alenetid og trening kombinert er jo gull.

GOD LØRDAG !

Del gjerne!
error
3 comments
  1. Hehe, jeg har vært ordentlig ivrig på spinningsykkelen kun en kort periode, og det var ikke fordi det var så godt eller morsomt, det var fordi jeg ønsket å beholde mest mulig utholdenhet da jeg gikk høygravid og alt annet gjorde vondt i bekkenet.

  2. Sykkelbukse hjelper mot sitteubehag. Ellers så blir en ganske herdet etterhvert 🙂 Selv tar jeg nesten al kondisjonstrening utendørs siden jeg løfter så ofte innendørs og i tillegg jobber som PT. Da syntes jeg at en løpetur eller sykkeltur som omvei hjem er herlig avkobling. Trives godt om jeg får variert omgivelsene mine 🙂

    1. tenkte å gå til anskaffelse av det! eller en sykkelpute 😀

      Det er sant – jeg syns det er deilig å trene ute, og også på andre senter enn der jeg jobber. Godt med litt annet miljø rundt seg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *