PÅ TIDE Å BLI ENDA KLOKERE OG BEDRE!

IMG_6148-1024x509

Nå er helgen her!
Når du leser dette sitter jeg i bilen på vei til Gardermoen. Der skal Afpt convention gå av stabelen, og en drøss av kjente og anerkjente coacher og forskere i treningsbransjen kommer for å dele rykende fersk kunnskap!

Noen av de temaene jeg gleder meg til å høre om er kvalitet og kvanitet i kostholdsprogrammering, hvordan evaluere for å skape det optimale treningsprogrammet, sukker og påvirkning på helse og vekt og ikke minst; trening av rumpa. Sistnevnte skal Bret Contreras stå for, som jeg møtte på EPIC fitness summit (noe av det samme som Afpt convention bare med andre coacher og eksperter) i Birmingham i fjor.

IMG_2752-001

Jeg skal bo på hotellrom med Helene og jeg gleder meg vilt til å treffe henne igjen. Vi var jo en dream team på Shape up weekend, så dette tror jeg blir veldig bra! – Så lenge vi klarer å ha kontroll på latterkrampene våre 😛

Nå er jeg klar for å suge til meg masse ny og viktig informasjon og kunnskap! Og forhåpentligvis får jeg hilst på Bret Contreras igjen, jeg er jo sikkert hans største fan, stalker, etterfølger og hemmelige (?) beundrer, haha.  (Håper bare han fjerner skjegget og har spart på barten, haha. Neida… (Joda)).

God fredag! 😉

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Julie!? Bart uten skjegg?? Hehe.. nei og nei. .. 😉

    1. åååå joda 😀 jeg elsker bart! 😀 fint med litt todagers skjegg og da 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *