NÅR DU TYGGER PÅ DYNETREKKET I BEGEISTRING

Du vet den følelsen når du var liten og nettopp hadde kommet hjem fra sirkus og ikke fikk sove fordi du var rusa på sukker, farger, lyder og inntrykk?

Denne helgen har vært HELT fantastisk og jeg vet virkelig ikke hvor jeg skal begynne en gang! Jeg lå oppe til kl.02.30 med vidåpne øyer og bare tygde på dynetrekket i begeistring egentlig.

IMG_1523 IMG_1524

For det første må jeg få frem hvor utrolig bra selve arrangementet var med tanke på tidspunkter og hvordan det var lagt opp. Det gikk som smurt hele tiden. Ikke noe venting og dødtid (noe jeg virkelig hater). Utrolig god mat til alle måltider og nok av boder å se på i pausene. Gjengen fra Afpt har gjort en utrolig bra jobb.

IMG_1575-001 IMG_1579

Foreleserne var jo helt etter min smak og flere av dem er mine største inspirasjonskilder og kilder til kunnskap. Blant annet Alan Aragon som jeg abonnerer på nyhetsbrev fra, Brad Schoenfield og Jamens Krieger som enten forsker selv eller tolker forskning slik at det blir forståelig for oss «dødelige», Nick Tuminello (på bildet over) som jeg følger slavisk på youtube hvor han poster mye forskjellige øvelser relatert til både vanlig trening og også div. sporter.

…Også Bret Contreras da, vi skal jo gifte oss (han må bare innse det først). (Helene og ballene hennes skal ha all ære for at dette bildet ble noe av – jeg elsker deg til evig tid for det 😀 <3)

IMG_1565

Jeg holder på å sprekke av ting jeg vil dele med dere, men jeg må stable (og tolke) mine egne notater. Håndskriften min er blitt svært rusten de siste årene. Men- det kommer! Noe av det jeg skrive om til dere er blant annet sukker og dets påvirkning på kroppskomposisjon og helse, det å selge seg selv ved å kjenne seg selv og selvsagt høydepunktene fra rumpetreningsseminaret. Stay tuned.

IMG_1562

Ikke bare er dette genialt smarte mennesker – de er i tillegg veldig jordnære og akkurat som oss andre! DET sier mye om hva slags folk de er. Dette er bransjens smarteste mennesker og likevel er de ikke for gode til å ta en teit selfie med to flåsete fnisejenter, haha. Vi har laget videoblogg også, så den kommer opp så fort jeg får redigert den.

Er det en ting som er sikkert – er du PT eller bare interessert i trening – DRA PÅ AFPT CONVENTION NESTE ÅR! Du blir IKKE å angre, det kan jeg love deg. Jeg er helt i hundre. Og også veldig takknemlig for at gjengen i Afpt satt dette sammen for oss.

IMG_1549

 

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *