SA JEG AT SUKKER ER SUNT???

Alltid når man skriver noe i samme dur som dette så kan du vedde på at en eller annen tar det fullstendig bokstavelig, plukker det ut av kontekst og drar det i heeeelt motsatt retning av hva det var ment som i utgangspunktet.

Det skjer naturligvis med enkelte når jeg skriver at det ikke er sukker i seg selv som gjør oss feite.

IMG_4487

Betyr det at jeg råder deg til å springe bort på butikken å kjøpe 3 kg godteri?
Betyr det at jeg syns det er ok at du raider hele kakebordet når du er i bursdag?
Betyr det at jeg, som PT, anbefaler deg et daglig inntak av raffinert sukker, eller at jeg sier at det er sunt på noen som helst måte?

Nei. 

Og i tilfelle du overså det ordet ovenfor…
NEI.

Jeg har skrevet utallelige innlegg om raffinert sukker før og hvorfor jeg ikke anbefaler det. Et av dem, og det mest kortfattede og konkrete finner du HER. Om du fortsatt lurer på hva jeg anbefaler når det kommer til sukker så kan du ta å sende meg en mail.

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *