3 TIPS FOR REDUSERT FETT% SOM DU KANSKJE IKKE HAR TENKT PÅ

Alan Aragon, en av ekspertene som hadde seminar på Afpt convention i helgen snakket om dette med fettap og hvordan det kunne gjøres på mest effektiv måte. Noen tips han kom med var tre helt enkle, men veldig smarte tips som gjør det enklere å være i kaloriunderskudd.

IMG_1562

1. DRIKK VANN FØR MÅLTIDENE
Om du drikker 0,5 – 1 liter vann før et måltid kan du være sikker på at du ikke orker like mye. Om du er typen som «aldri blir mett» er dette noe du bør prøve ut.

2. LEGG NED GAFFELEN FOR HVER BIT
Mens du tygger, legg ned bestikket. På denne måten vil du automatisk spise senere, og du vil kjenne fortere at du er mett. Spiser man for fort er det fort gjort å spise for mye før man rekker å kjenne at man er mett.

3. SPIS DET MINST KALORITETTE PÅ TALLERKEN FØRST
Dersom du har en tallerken med grønnsaker, kjøtt og pasta, start med å spise grønnsakene. Disse metter mest og vil gjøre at du automatisk spiser mindre av resten.

Med det sier jeg god fredag! 😉

IMG_9648
1472733862

2 comments
  1. Hei! Har et «problem» med at jeg har veldig små gluteus medius/minimus, men stor maximus slik at det blir et «missforhold» ifølge min naprapat, og derfor er jeg mer utsatt for skader. Jeg må derfor begynne å trene abduktorene mer, men vet ikke helt hvordan. Jeg gjør den øvelsen «gående abduksjon» med strikk, men føler ikke jeg får så mye «gains» av den. Varierer av og til med å gjøre den i kabel, men føler ikke jeg får så god kontakt der. Har du noen gode tips til å bygge opp volumet i med/mini? Jeg trenger mer masse der. Hadde vært supert om du kunne lagt ut et eksempel på et ukesprogram i et innlegg feks 😀 må bare si at jeg synes du er veldig flink og reflektert, og at det er derfor jeg velger å spørre nettopp deg om dette 🙂

    1. Hei Camilla!
      Tips til øvelser som går på medius og minimus kan jeg fikse 🙂 Kan lage en video på det ila neste uke 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *