NÅR MAN FØLER SEG SKIKKELIG DRITT

img_2395

Du vet når du våkner opp og bare føler deg dritt?

Heldigvis er det svært sjelden det skjer for min del. Det er helst når det er rett før mensen slår ut eller i perioder hvor jeg har alt for mye å gjøre og jeg føler jeg ikke strekker til.

Det som er ekkelt er hvor realistisk den følelsen er, selv om den er midlertidig. Når jeg først føler meg dritt så er det som om jeg har følt meg dritt hele mitt liv og at det aldri kommer til å ta slutt. Likevel tar det alltid bare noen dager før jeg har glemt hele greia.

img_2404-001Craft seamless tights (bruk rabattkode CRAFT30 for 30% avslag)
// Kort genser (adlinks)

Normalt sett er jeg ei blid og glad jente som bekymrer seg svært lite og er i godt humør. Men når dette dritthumøret slår inn blir jeg så tung til sinns at hvert eneste smil føles ut som et valg mot min egen vilje. Også begynner jeg å tenke alt for mye. Hva om jeg går å innbiller meg at vennene mine syns jeg er grei og gøy å være med? Kanskje jeg egentlig er alt for intens, tar  for mye plass, for lite plass, snakker for mye eller sier ting som tas feil opp? Hva om menneskene jeg møter egentlig syns jeg er helt på trynet? Hva om det er masse mennesker jeg har såret og skuffet, uten å vite om det?

Jeg kan ligge våken hele natta å tenke sånn som det. Være redd for at jeg misoppfatter verden rundt meg og lever i ei rosa boble. Bekymre meg for at ingen egentlig liker meg noe særlig godt og at jeg lurer meg selv med at jeg gjør det bra og er en god person.
img_2407

Hvem vet hvorfor vi er skrudd sammen som vi er og hvorfor noen dager er tunge som bly mens andre er en dans på roser. Når jeg står midt i gjørma så prøver jeg å si til meg selv at dersom det jeg bekymrer meg for stemmer, ja vel. Hva kan jeg gjøre med det? Hva andre tenker og sier kan jeg ikke styre. Det eneste jeg kan gjøre er å sørge for å være den beste versjonen av meg selv og gi mitt beste til de rundt meg, med den kapasiteten jeg har pr.nå. Jeg vet ikke mer enn jeg vet og jeg kan ikke mer enn jeg kan. Å bekymre seg er noe av det minst produktive og løsningsorienterte som finnes.

Av og til føles man seg dritt. Også går det over.
Livet byr på litt av hvert og vi kan ikke bare stå oppreist på solskinnsdager.

Del gjerne!
4 comments
  1. Livet er en berg-og-dalbane. Håper virkelig du får en fantastisk dag!

    1. tusen takk <3

  2. Sender deg en god klem uansett jeg <3 Du er fantastisk, og ja, du tar mye plass, ellers hadde du ikke vært Julie 😀

    1. takk fine vennen <3 <3 <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *