TIL DEG SOM IKKE LIKER FISK

IMG_0384

Jeg elsker fisk!
En helt ferskfiska kokt torsk, ferskfiska stekt sei, ørret med rotmos på restaurant eller rå salmalaks en helt vanlig blåtirsdag- det er virkelig det beste jeg vet. Spesielt om jeg har fanget fisken selv.

Jeg er overbevist om at de som ikke liker fisk er de som har fått det tilberedt feil. Over-eller underkokt torsk for eksempel, det finnes ikke noe verre. Eller makrell med titusen bein i som man setter på tverka i halsen og går å harker på resten av dagen. Om du er en av dem som ikke liker fisk – du er herved invitert på middag hos meg. Jeg kan nesten garantere deg at du vil skifte mening. Jeg var nemlig en av dem som rynka på nesa når det var fisk til middag – helt til jeg fikk en opplevelse av hvor utrolig godt det kan være.

IMG_0383

Så, over til det dette innlegget egentlig handler om, nemlig et rakst og enkelt lunsj/forrettstips! Her har jeg salmalaks, spinat og vårløk. Etter bildet ble tatt hadde jeg på soyasaus, litt ingefær og litt koriander. Salmalaksen smelter omtrent på tunga og disse smakene sammen er virkelig bare helt nydelig. Prøv da vel 😉

God tirsdag !

1 comment
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *