VIDEO; PAKKE | FOODPREP

God søndag !
Har helgen vært bra?

Jeg har storkost meg og nytt to fridager. Det går fort utover bloggen også, men jeg har fått filmet litt her og der. En god nyhet har jeg og – nå får jeg snart nytt kamera som skal gi meg mye bedre videoer og forhåpentligvis flere videoer også! Jeg får mye positiv respons på videobloggene mine så da vil jeg gjerne gjøre mer av det. Kom gjerne med temaønsker!

Her ser dere litt fra hverdagen min. Pakke fra x-life, shopping og foodprep fra tidligere i dag. Jeg prepper alltid lunsjmåltider søndag og onsdag kveld. Da har jeg sunn lunsj/middag til hver dag hele uken. Husk at det jeg lager er det jeg liker, du må lage det DU liker! 😉 Håper dere liker videoen 🙂

Produkter nevnt i vidoeen;
Better bodies singlet
Better bodies wrap tights
Better bodies caps (50% nå)
We are fit tights
Musclebrownie

Del gjerne!
error
3 comments
 1. Hei 🙂

  Du er så søt, elsker videobloggene dine 🙂

  Hvor lenge steker du fisken? Og er den helt frossen når du setter den i ovnen?

  1. Takk Martine! 😀
   Helt ærlig så aner jeg ikke. Sjekker innimellom for å se om den er ferdig. Tar den inn fryst ja. Tenker den står ca 20-30 min:)

   1. Oki, takk skal du ha 🙂 Jeg skal prøve meg frem litt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *