BESTÅTT EKSAMEN OG NYTT KURS

massYes!! I høst var jeg på massasjekurs på Afpt hvor vi lærte klassisk massasje og på slutten hadde vi praktisk eksamen. Den gikk strålende bra, og nå fikk jeg også bekreftelse på at den teoretiske eksamenen som jeg sendte inn i etterkant er bestått! Smilet var bredt da jeg mottok denne. Elsker følelsen av oppnåelse ! 😀 Massasje er noe jeg liker å drive med, og det gir større forståelse for musklene som skjuler seg under huden, samt problematikk med vondter og smerter. Spennende 🙂

Jeg elsker å utvikle min kunnskap innen trening, så det neste kurset jeg skal delta på er «Avansert buk og rygg», som også holdes av Afpt. Styrke og stabilitet av core og musklaturen som støtter ryggsøylen er det det skal handle om, og jeg gleder meg masse. Coretrening er ikke et felt jeg har studert veldig nøye, så jeg gleder meg til å utvide horisonten min. Corestyre og stabilitet er jo utrolig viktig i både markløft, knebøy og mange andre øvelser, så nyttig er det absolutt om man ønsker optimal fremgang.

maxresdefault91

Sjekk ut kursene og utdannelsene Akademiet for personlig trening tilbyr på siden deres; www.afpt.no

Del gjerne!
error

3 Thoughts on “BESTÅTT EKSAMEN OG NYTT KURS

  1. Silje M on august 1, 2013 at 5:14 pm said:

    Gratulere 😀

  2. Maja Hystad on august 1, 2013 at 10:56 pm said:

    Gratulerer:) har diplom i lymfedrenasje-masasje. Er utrolig spennde hva man gjøre med hendene mtp vondter og muskelknuter etc. Ikke like utlært som deg da men gøy alikevell!

  3. Gratulerer så mye 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation