MAN VET IKKE HVOR VONDT MAN HAR, FØR…?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For noen uker siden skrev jeg om at jeg hadde vært hos kiropraktoren i toppen av bygget der jeg jobber. Jeg har aldri hatt noe problemer med noe vondter eller skader, men jeg har kjent på to ting. Hvis jeg satt lenge satt det seg skikkelig smerte i korsryggen på høyre side og ble så intenst at jeg nesten ikke klarte å sitte. Det andre var at jeg hadde så store muskelknuter i brystryggen at det av og til var vondt å sitte inntil stolryggen på en kjøkkenstol. «Problemer» jeg kun kjente på i nevnte situasjoner.  – Og når noen tid nøds skulle massere meg da…Da ble de isåfall brått avbrutt og truet på livet, neida. (joda).

Nå har jeg vært hos Magnus på flere behandlinger og jeg må krype til korset og innrømme det… Jeg skulle søkt hjelp før. Har har knekt opp bekkenet mitt og løsnet opp i knuter som satt i rumpemuskulaturen, og nå kan jeg sitte så lenge jeg vil uten en eneste smerte. Brystryggen og knutene var en mye større jobb og satt mye dypere, men nå er også det blitt mye bedre. Jeg merker enormt forskjell på treninga og kontakten jeg får!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som han også sier, muskler blir stramme og det blir fort muskelknuter når man trener mye og tungt. Det er ikke til å unngå. Det som er lurt er å sørge for å hele tiden opprettholde god mobilitet for å unngå mest mulig trøbbel og vondter. Har du god mobilitet og gjøre det du skal uten at muskler må jobbe og kompensere for hverandre så er sjansen mindre for at du får vondt noe sted.

Jeg har fått hjemmelekse av Magnus og det fungerer bra allerede. Bruke foamroller på høyre rumpemuskel og kjøre dynamisk tøying av setet før trening. Gjøre forskjellige mobilitetsøvelser for brystryggen (også foamrolling) og kjøre dynamisk tøying av brystet. Jeg har gjort de  tingene nå i to uker og jeg syns det er utrolig fascinerede hvor mye forskjell det faktisk gjør. Det lønnet seg å søke hjelp, selv om jeg trodde plagene mine ikke var noe særlig plagsomme. Nå som jeg ikke har vondt noe sted i det hele tatt så skjønner jeg jo hvordan det faktisk skal føles! Deilig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Må nevne det hver gang noen ser dette bildet; jeg var altså sliten og hadde sovet 2 timer ..xD

Fra det ene til det andre!
X-life kjører midseason salg nå og du finner mye bra greier til redusert pris. Blant annet en av mine favoritt tights som dere ser på bildene her. Også denne croppa t-skjorta. Sjekk ut hele salget HER og sikre deg noe nytt og fresht! Husk at du kan filtrere ut det du vil se i salget, så du slipper å bla gjennom alt 😉

Happy shopping og ha en fin søndag videre <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *