BEVEGELSE UTEN MÅL OG MENING

img_2616
Caps // Genser // Tights (adlinks)

Av og til er det bare så utrolig deilig å ha en treningsøkt totalt uten mål og mening!
I helgen hadde jeg to av dem. På lørdag var målet å bli gjennomsvett og på søndag ville jeg egentlig bare bruke kroppen til ett eller annet.

Må hver eneste treningsøkt være 100% fornuftig og gjennomtenkt?
Nei, når alt kommer til alt så er det viktigste for helsa vår å være i bevegelse.
img_2626

Dersom du har en konkret mål så er det helt klart at du bør ha struktur på øktene dine og trene målrettet mot det du skal oppnå. Bruke energien din på de rette tingene. Men så er det også helt ok innimellom å ta seg noen «hjernedøde» økter og bare kose seg med treninga. For min del elsker jeg å ha en lang økt med ellipsemaskin og sykkel og med tøying til slutt, en sjelden gang. Jeg trener såpass strukturert til vanlig at det er godt å bare gnome rundt med noe helt annet.

Nå er jeg jo snart nede i spagaten også! SÅ gøy! 😀

img_2623

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *