GRUNNEN TIL AT JEG IKKE ER MATBLOGGER

Mange etterspør flere oppskrifter og mattips på bloggen og jeg forstår godt at det er gøy med ny inspirasjon og tips til sunn mat. Det er bare tre problem.

1. Alt jeg lager ser ut som spy.
På bildet under gikk jeg virkelig inn for å få det til å se delikat ut. Men altså… Hvor deilig kan man få kyllingfilet, søtpotetfries, tomat, oliven og tomatpurè til å se ut, egentlig?

img_2627

2. Jeg spiser det samme hele tiden, bare med små variasjoner.
Hvor gøy er det å se fisk, potet, kylling, karbonadedeig, egg, søtpotet, cottage cheese og havregryn, femti ganger i uka?

img_2629

3. Jeg kombinerer så mye sært at jeg alltid må overbevise folk om at det faktisk smaker godt. Og om jeg får overbevist dem og de prøver det, så er det sjelden de liker det. Komboen på bildene er et eksempel. Jeg kjenner ingen andre som dypper tomat i tomatpurè for eksempel…Eller spiser oliven sammen med søtpotetfries.

img_2634

Her om dagen hadde jeg lunsjboks med torsk, brokkoli, apetina kremost med pesto og lettrømme fra en halvsvett boks. De rundt meg holdt på å brekke seg – men jeg storkoste meg!

  • Så der har du grunnene til at jeg sjelden blogger om mat og hvorfor jeg aldri kommer til å bli en matblogger 😉
Del gjerne!
error
2 comments
  1. haha, forstår deg godt! kjenner meg igjen. prøv søtpotetfries med sjokoladeproteinrøre- enten blande søtpotet inn i blandinga eller dyppe de i- det er nydelig!

    1. uuuu spennende!! 😀 det skal prøves 😀 takk for tips!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *