PSYCHO MORGENTUR

Desktop6
Bukse (50% nå!!) // Topp (sponsorlinker)

God morgen søtinger!
Her har dagen startet for lengst. En times morgentur i pjuskregn er gjennomført,  i et heftig tempo. Jeg ble nemlig forbigått av en gammel mann med en hund, så da skrudde jeg på konkurranseinstinktet og fyrte opp speeden. Denne gamle mnnen var jaggu sprek, men jeg tok han igjen! Han må ha trodd at jeg var helt psycho… og jeg ble det der og da, delvis.. 😛 Gjennomførte svært andpusten og gjennomsvett !

Jeg har mye jobb foran meg i dag. Forhåpentligvis får jeg tid til å mekke sammen en ny videoblogg også, vi får se 😉 Ha en nydelig dag !

 

Del gjerne!
error

2 Thoughts on “PSYCHO MORGENTUR

  1. haha herlig. akkurat som å seg meg selv tenker jeg :p

  2. Hahaha. Synes jeg ser det! Enda godt du slo gammer’n! Det er jammen mange spreke gamlingser ja. Det er virkelig inspirerende! Skal bli en sånn bestemor selv;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation