5 TING VI PT’ER IKKE LIKER (hvertfall ikke jeg)

Det er fantastisk å jobbe som PT. Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg elsker jobben min. Jeg finner så mye glede i å jobbe med mennesker og «produsere» resultater. Men, som i alle andre yrker så er det visse ting vi ikke setter fult så pris på. Mest sannsynlig er jeg ikke den eneste PT’en som opplever følgende punkter slik… 🙂

img_7755

1. Når kunden ikke kommer på tida.
Vi PT’er, hvertfall jeg, har en nøye planlagt dagsplan og også en nøye planlagt time for kunden som kommer. Kommer han/hun for sent så blir det automatisk endringer i planen fordi man ikke får tid til alt. Får man ikke tid til alt så blir heller ikke resultatene på sikt like bra. Jeg vil ha gode resultater. Alle kan komme for sent i blant, men gjentatte forsentkomminger er jeg ikke begeistrer for.

 2. Å få sms eller facebookmeldinger kl.00.34 på lørdag natt.
Som jeg pleier å si; jeg er PT-Julie fra mandag kl.07 til fredag kl.17. Da kan du få tak i meg nesten når du vil og spør om akkurat hva du måtte trenge. Kundeservice setter jeg høyt. Men – fra fredag kveld til mandag morgen er jeg bare Julie, og kun venner og familie får svar på sms og facebook.

img_7835
img_9620

3. «Har du fått mailen min?????»
Ja. Det har kanskje skjedd fire ganger i løpet av mine fem år som PT at en mail ikke har kommet frem. De andre gangene så har jeg fått mailen, men jeg har mange mail som skal besvares og ikke alle kan få svar etter fem minutter. Jeg tror ikke jeg er alene om å misslike mas, spesielt når jeg faktisk gjør mitt ytterste for å svare så fort jeg over hodet kan.

4. Spørsmål som bare Gud kan svare på
Jeg syns det er fantastisk bra at kunder og andre spør meg spørsmål (som kun Gud kan svare på) fordi de tror at jeg har svaret. Jeg vil si at jeg har et svar for det meste, men enkelte ting kan jeg rett og slett ikke svare på. Eksempler ;
Hvor mange kan jeg ha av den baguetten jeg kjøpte i Tyrkia?
Hvor stor var den, hva var den laget av, hva hadde du på? Jeg kunne like godt fått spørsmål om hvor lang er en tråd.
Hvor mange cm vil jeg ha gått ned om fem måneder? God knows! 🙂 Ingen kalkulator i verden kan finne ut av det, og heller ikke min magefølelse eller hjerne.  Ja, vi PT’er kan svare på mye, men enkelte ting er rett og slett klin umulig for å oss å finne ut av. Det er selvsagt lov å prøve seg, men i blant må jeg rett og slett si at jeg ikke vet (noe som selvsagt ikke er noe gøy).

img_9082

5. «Gjør DU det?? Spiser DU sånn??»
Det er jo forsåvidt hyggelig at enkelte kunder tror jeg er Gud allmektig som aldri spiser noe annet enn søtpoteter, torsk og vann. Sannheten er dog en helt annen, noe som viser seg hvis jeg plutselig treffer dem i køen på Kiwi og handekurven min inneholder maiskuler fra smågodthylla, eller om jeg treffer dem i ølkø på brygga en sommerkveld. Eller min favoritt – søndag formiddag når jeg sniker meg inn på Joker med hettegenser og joggebukse for å kjøpe brus og bacon. Så blir man møtt med et nysgjerrig ansikt og to store øyne. Spiser DU sånt??  Ja, jeg er PT og jeg spiser 87% sunt. Men tro det eller ei, de resterende 13% består av godteri, kebab og øl.

Jeg er jammen meg takknemlig for at det kun var disse fem punktene jeg kom på. Med andre ord så elsker jeg hverdagen min som PT!  😀
God fredag!

Del gjerne!
error
4 comments
  1. Jeg er kunde no1 som snubler inn dørene 3 min over xD Men jeg prøver å tilfredsstille meg selv med at det er bare min egen betalte tid det går utover.. O_o

    1. det er det, men samtidig så vil jeg tro at PT’en din ønsker at du skal få 100% utbytte 😉

  2. Selv om jeg ikke er PT så er det verste jeg vet at folk ikke kommer tidsnok til ting er avtalt til et gitt klokkeslett. Jeg liker gjerne å komme et par minutter før.

    1. samme her 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *