KARB-KOS MED GOD SAMVITTIGHET

Desktop8 Desktop9

Her har du mine favoritter!
De funker fint til oppkarbing (helst dream-is type brownie og lettisene om vil være skikkelig safe med fettinntaket) og kan nytes med verdens beste samvittighet 🙂 Et tips er å ♥ strø sjokoladeprotein over som nesquick og ♥ kutte opp en proteinbar for ekstra sjokoladebiter i. Ekstra karb en gang i blant er bare bra for alle som trener.  Selv er jeg et lite karbmonster og eeeelsker oppkarbing! Ukas høydepunkt! 😀

 

Del gjerne!
error

11 Thoughts on “KARB-KOS MED GOD SAMVITTIGHET

 1. Har du oppkarbing en gang i uka, og hvor mye ekstra spiser du da? Er det snakk om «spisedag» eller bare en liten porsjon is?

 2. mmmm nam! lettisen fikk gjennomgå i går på min oppkarbing! 😀

 3. Det her er litt offtopic, men jeg fikk med meg at du skal ha blondt hår igjen. Hvordan gjør du det? Må det blekes? Skal tilbake fra møkt til blondt igjen selv, men jeg vil ikke bleke det :/ Frisørskrekk og fraging funker ikke hjemme siden det ikke er nautrlig haha.

  • Jeg begynte med å stripe det en del ganger, og til slutt er det såpass lyst at man kan enten bleike over det en gang eller bare ha det slik 🙂

 4. Synne on august 4, 2013 at 1:26 pm said:

  Når du har oppkarbing, holder du deg til en viss mengde kalorier da eller spiser du så mye du vil?

 5. Julie on august 4, 2013 at 2:47 pm said:

  Spiser du hele boksen? 🙂

 6. Marthe on august 6, 2013 at 4:50 am said:

  Nam! Oppkarbing er utrolig viktig, samt få i seg riktig mengde i hverdagen også. Men hvor stor prosentandel/gram karbohydrater spiser du i hverdagen kontra på oppkarbingsdager? Forsøker du å holde karbnivået på et lavere nivå enn proteinnivået i hverdagen?
  Takk for en super blogg, Julie! Du er virkelig en inspirasjon! 🙂

  • julie on august 7, 2013 at 9:28 am said:

   Jeg er på diett nå, så nå ligger jeg relativt lavt på karb i hverdagen, så da er oppkarbing enda mer viktig for fremgang og fettforbrenning 🙂 Jeg ligger lavere på karb enn protein akkurat nå mens jeg er på diett.
   🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation