BÅDE BLÅ OG GUL OG SVART…

img_2695

God søndag folkens!
Jeg føler jeg ikke har sovet på to uker, kjenner du den følelsen? Likevel våknet jeg kl.7 i dag, selv om jeg ikke sovnet før 1 tiden i natt. Akkurat sånn var det i går også. Vel… En gang får jeg vel sove 🙂

Denne helgen er det graderingshelg på Kampsportsenteret med BJJ (brasiliansk jiu jitsu). I går hadde vi første del og i dag skal vi ha siste. Tre timer på hver av dagene. Denne uken har det vært ekstra mye BJJtrening, først mandag, så tirsdag og torsdag og nå helgen. Jeg føler meg helt mørbanka, haha. I følge blåmerkene mine er det hvertfall ikke tvil om at man har kroppskontakt i denne sporten! Haha.

img_2668

Siden jeg våknet såpass tidlig i dag fikk jeg en rolig start på dagen med litt yoga og foamrolling. Sistnevnte med fokus på brystryggen og brystet. Jeg fikk jo beskjed av kiropraktoren om å jobbe opp mobiliteten her, så det tar jeg på alvor. Det er litt gøy å jobbe med det nå, da føler jeg meg så pliktoppfyllende og lydig, hehe.

Nå bærer det straks avgårde til kampsportssenteret igjen, siste gang denne uken! Tre nye timer med trening venter. Det er så moro! Ønsker dere en super søndag 😀

Topp // Shorts // Matte // Foamroller (adlinks)img_2659img_2673

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *