LØRDAGSFROKOST OG LØRDAGSØKT

img_2755

God formiddag folkens!
Jeg fikk endelig sovet ut litt i dag, våknet ikke før 09.40, noe som var helt nydelig! Som regel våkner jeg kl.7 uansett når jeg legger meg. Rutinen sitter hardt i kroppen.

Frokosten er godt plassert i magen. I dag ble det min vanlige frokost med en liten lørdagsvri. Cottage cheese, kokosmelk, fruktmusli, mandler og hakket mørk sjokolade. Sistnevnte er altså min lille ekstra bonus i dag. Jeg liker å gjøre forskjell på hverdag og helg.

img_2737

Sammen med to store kopper kaffi var dette helt nydelig <3
Nå er jeg fit for fight og klar for ukens beste økt – lørdagsøkta. Utsovet, oppladet og full av energi! Dagens økt skal se slik ut;

♥ Sumo markløft
♥ Donkey kicks i smith
♥ Benkpress
♥ Facepulls
♥ Enarms sidehev i kabel

Senere i dag har jeg en tøyedate med en venninne, så da får jeg inn litt stretching også. Nå er jeg så godt i gang med det så nå vil jeg sørge for å opprettholde fleksibiliteten og kanskje også gjøre den enda bedre. Hva er din treningsplan i dag?

Dagens antrekk er noe av det mest komfortable. T-skjorte her (nå til 124 kr!) og tights her. Elsker merket We are fit, det har virkelig imponert meg! God lørdag folkens!

img_2752

 

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *