ET VIKTIG BUDSKAP

Jeg skal fortelle dere noe viktig i dag.

Uansett hvor ille du føler deg. Uansett om du drepes av dine egne tanker. Uansett om du kanskje føler deg malplassert, usikker, sliten eller bunnløst fortvila. Uansett om du føler du ikke har noe som helst å gi –

så kan du være et lyspunkt i noens dag.

img_6321-001

Et uventet smil. Et spontant kompliment. Åpne døra for for noen. Sende en melding. Gi en klem. Lytt litt ekstra. Vis til en person at du ser dem.

Om ikke du klarer alt, så klarer du èn av disse tingene.
Og vet du hva? Det kan forandre dagen til en person. Det kan gi et annet menneske en påminner om at det finnes godhet. Er du klar over hvor stor verdi det har?

img_6324

Du tenker kanskje «jeg orker ikke en gang å smile«, og jeg vet alt for godt hvordan det er.

Men jeg har lært at jeg har alltid et smil å gi, om jeg legger meg selv til side noen sekunder og legger merke til dem rundt meg. Et smil kan føles ut som det koster deg en formue du ikke har, men tro meg. Du har uendelig med smil i deg som du kan gi bort uten at du blir noe fattigere eller svakere. Du trenger ikke være på topp for å ha noe å gi.

Jeg tror på at verden kan forandres ved at vi viser hverandre godhet.
Om ikke du kommer på noe fint å si eller om du ikke orker å gi en klem – gi noen et smil. Det kan bety enormt mye mer enn du tror <3

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *