HVA SIER VEKTEN OSS ? NULL OG NADA!

God mandag folkens!
Ny uke, nye muligheter.
Da passer det bra å inspirere med denne jenta som jeg har hjulpet med opplegg på nett de to siste årene. Hun har ikke hatt oppfølging, kun fått opplegg å følge som hun har gjennomført med glans. Les hva hun skriver;

ts-fornoyd

ts-mail

Merk dere; hun veide 59 kg da hun tok kontakt med meg, og hun var livredd for å gå opp i vekt. Nå veier hun 71 kg, er sterkere og mer fornøyd med sin egen kropp enn noen sinne! Hva sier det oss? Vekt har INGENTING å si! La deg inspriere av denne jenta – kom deg på gymmet og løft vekter og spis maten din! ;D

PS; du får opp til  35% rabatt på alt fra 2xu hos x-life.no nå. Klikk på bildet og kom til tilbudet 😉 Kanskje du finner en julegave til deg selv eller noen du er glad i?

1479128607

Del gjerne!
error
1 comment
  1. Fantastisk herlig og inspirerende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *