BLACK FRIDAY HOS MEG OG X-LIFE !

img_2719-001

img_1815

JEG ELSKER BLACK FRIDAY !

Derfor vil jeg glede dere lesere litt i dag og gi både rabatt på mine egne online tjenester. Jeg ønsker kun seriøse henvendelser. Du kan også kjøpe gavekort om du ønsker å gi en av mine tjenester i julegave til noen du er glad i 🙂

I tillegg må jeg selvsagt mange av de deilige tilbudene du finner hos x-life i dag, norges beste nettbutikk for deg som trener. Under her har jeg funnet frem de tilbudene jeg syns er desidert best i dag!

Ønsker du å benytte deg av mine tjenester, send meg en kortfattet mail om hva du ønsker på din.pt@live.no.
Resten av tilbudene hos x-life, det komplette salget finner du HER! Klikk på hvert enkelt bilde for å komme til tilbudet jeg har skrevet om.

img_2479-001
img_2486-001 img_2673-001
img_8579
HAPPY SHOPPING!
…også mailes vi kanskje? 😉
Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *