HARRYTURFANGST

img_2777

På tirsdag var jeg og ei venninne en tur i Sverige for å fylle på litt i kjøkkenskapene og skuffene. Jeg har som regel fast en tur i halvåret for å handle inn fun light og Monster, to ting jeg har et enormt forbruk av. Når prisen i Sverige er halve av norsk pris så er det bare en fryd å ta seg en harrytur!

img_2779 img_2782

Store glass med oliven, serranoskinke, bacon, sukkerfri ketshup, krydder, soyasaus med mindre salt, tyggis, deodorant, munnskyll, håndsåpe, kattemat og maskinrens er fast på handlelista. Ting som er grisebillig og opp til halv pris av norsk pris.

Det er alltid spennende å prøve nye ting, så denne gangen fikk jeg med meg en proteinfrokostblanding, proteingodteri og en supermix med quinioa, linser og byggryn. I tillegg fikk jeg hamstret noen swebars i favorittsmakene mine; kanelbolle, eplepai og blåbærmuffins. ÅRH, de er de beste!

img_2783 img_2790

Utvalget av melkeprodukter er svimlende stort. De har alle mulige slags varianter av kvarg (kesam) og man kan omtrent få den smaken du vil. Jeg har lagt min elsk på kokos, nøttesjokolade, choco balance, sitron og vanilje. Innholdet i disse er også genialt. Omtrent likt som mager kesam.

img_2792 img_2795

Også propud da… Sjokolade, vanilje og karamell får jeg kjøpt hos x-life, så jeg kjøpte bare noen store bøtter med sjokoladesmaken og to andre smaker. Blåbærmuffins og lussekatt. De blir spennende å smake! Jeg kjøpte også philadelphia light med 3% fett, tenkte den passet bra til ostekaka fra funksjonell mat.

Utenom dette ble det fire brett med Monster og ti flasker fun light. Det bør holde en god stund! 😀 Hva pleier du å handle på harrytur?

Del gjerne!
error
6 comments
 1. Fast på min handleliste:
  -riskaker med ulike smaker (friggs eller coop, sour cream,pizzasmak,ostesmak eller kanel) Bruker det som en avveksling av og til,selv om det er like greit å bruke popcorn seasoning på vanlige naturelle.
  -store poser med havregryn
  -fun light
  -cola zero eller pepsi max (kommer an på hva det er tilbud på)
  -dusjsåpe

  Av tingene du nevner kjøper jeg melkeprodukter,ketchup,tyggis,håndsåpe,swebar,propud sjokolade

  Av og til kjøper jeg kaffe eller te hvis det er noe jeg får lyst til å prøve. Bruker også å se i krydderhylla om det er noe som bør prøves der 🙂

 2. Pleier vanligvis ikke kommentere, men var så sikker på at jeg så deg på Nordby, og da stemte det at det var deg, haha 🙂 Moro med en Sverige tur!

  1. så gøy! Hvis du ser meg igjen er det koselig om du hilser på! 😀

 3. Melk, søtpotet, knekkebrød, fryste bær, kylling, kjøtt, pytt i panne, cottage cheese, propud, smør, pålegg (servelat, leverpostei, ost, sjokoladepålegg), hårspray, havregryn, kaffe, Pepsi max, skyllemiddel, plastposer, osvosv. Men, jeg bor 5 min fra grensa da, så handler en gang i uka 😛

 4. Min faste liste er fun light, pepsi max eller annen sukkerfri brus, vann med kullsyre (de har så mange gode smaker der), Philadelphia 3% (god til å lage froosting, eller bare blande med sukkerfritt syltetøy, bær og sukrin), keso (elsker den svenske, fordi den er saltere enn norsk), kalkunbacon (mye billigere der), sukkerfritt godteri (Nellie dellies og de bron), sukkerfri sjokolade (cavalier), kalkunburgere, lacerol og tyggis. Ellers handler vi som familie inn mye kjøttpålegg, karbonadedeig, finnebiff, steker, fileter og kylling + husholdningsost. Det går mye av det her hjemme både til frokost, lunsj og kvelds, men også middag 🙂

  Tidligere kjøpte jeg også barer, da de hadde 4 allevo for 45, men de har vel skjønt at det var litt for billig… 🙁

 5. Min faste liste er fun light, pepsi max eller annen sukkerfri brus, vann med kullsyre (de har så mange gode smaker der), Philadelphia 3% (god til å lage froosting, eller bare blande med sukkerfritt syltetøy, bær og sukrin), keso (elsker den svenske, fordi den er saltere enn norsk), kalkunbacon (mye billigere der), sukkerfritt godteri (Nellie dellies og de bron), sukkerfri sjokolade (cavalier), kalkunburgere, lacerol og tyggis. Ellers handler vi som familie inn mye kjøttpålegg, karbonadedeig, finnebiff, steker, fileter og kylling + husholdningsost. Det går mye av det her hjemme både til frokost, lunsj og kvelds, men også middag 🙂

  Tidligere kjøpte jeg også barer, da de hadde 4 allevo for 45, men de har vel skjønt at det var litt for billig… 🙁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *