ALT JEG HØRER ER «BLA, BLA, BLA» !

Jeg skal fortelle dere noe…

Vet du hva den største løgnen er, av de du forteller deg selv? (Ja, for det er nok flere av dem). Det er «jeg klarer det ikke».

Slapp av, dette er ikke et happy go lucky, tupperwarefrelst hallelujainnlegg – dette er ren og skjær fakta som jeg håper du kan ta på alvor og faktisk ta til deg. 

Jeg er av den ekstremt optimistiske typen og ingen kan ta fra meg troa jeg generelt har på meg selv og andre, det er greit nok. MEN – det er ikke bare det at jeg kanskje er over gjennomsnittet positiv, jeg har nemlig sett det gang på gang på GANG PÅ GANG at ingenting er umulig!

ja2


Her er noen eksempler; 

For det første – i meg selv er jeg et bevis på at man kan klare det man vil. Jeg veide rundt 70 kg som 12 åring, uten noe særlig med muskler. Som 13 åring veide jeg 47 kg, uten verken fett og muskler. Som 17 åring løftet jeg 152,5 kg i markløft. Som 19 åring sto jeg på scenen i bikini på Oslo konserthus rippa, men med muskler. I dag veier jeg ca 67 kg og har en sunnere og bedre fysikk enn noen gang før. Ikke alle målene mine har vært like helsemessig fornuftig, men jeg har bevist for meg selv at jeg jaggu klarer akkurat det jeg vil selv om alle odds går i mot meg.

Mamma er enda et godt eksempel. Etter ørten år med forskjellige pulverkurer og titalls forsøk på slanking gikk hun fra 90 til 69 kg, på en sunn måte og med styrketrening – i en alder av 54 år. Hun kunne tenkt; hvorfor skal det funke nå når ingenting har funket før og når jeg i tillegg er eldre? Istedet bare gjorde hun det som skulle til.

Sist men ikke minst; sjekk ut resultatsiden i menylinjen øverst her på bloggen. Mange mennesker som har oppnådd store ting – kun fordi de bestemte seg og la inn en innsats!

desktop60


Tror du at du kan overbevise meg om at du ikke klarer noe?
Det går ikke. Jeg VET du kan. Jeg VET du klarer det. Det som kreves er at du bestemmer deg og at du gjør det det krever. Ikke sett grenser for ditt eget potensial. Tenk utenfor boksen, tenk nytt, tenk muligheter! Hva som har skjedd før sier ingenting om hva som kan skje i fremtiden!

Del gjerne!
error
5 comments
 1. Jeg blir glad av å lese dette, det viser at det er helt mulig å få til en forandring! 🙂

 2. Vel du var vel strengt tatt 20 år når du stilte 🙂

  1. hadde ikke fylt 20 😉

 3. Jeg leste bloggen din før, stakk bare innom for å se. Syntes det er synd at du fokuserer så mye på å godta seg selv, være fornøyd osv.. dette er viktige temaer, men det jeg syntes er synd er at det sier noe om hva du tenker på og strever etter. Virker som du strir med mye, jeg får inntrykk av at du ikke har det bra, ettersom trening og mat betyr så mye for deg. Det virker så stressende, slapp av og la ting være som de er uten å måtte ha full kontroll.

  Det er vel også uhøffelig å ikke bry seg om følelsene til folk? Siden du sier at du hører blabla når noen er usikre på å klare noe, det er viktig å godta at andre er annerledes enn hva du er.

  1. Hmmm interessant synspunkt.
   Jeg ser ikke helt logikken i at du sier at det å akseptere seg selv er viktige temaer, også syns du det virker som jeg sliter med det og derfor ikke bør skrive om det? Jeg finnes ikke stresset og jeg har det veldig bra (selv om jeg har kosthold og trening som interesse;)) , men jeg har helt klart høye krav til egen prestasjon (noe som er en del av personlighetstypen min). Jeg vet mange er som meg, og derfor ønsker jeg å skrive om det for å være en støtte for andre.

   Du tolker det som at jeg ikke bryr meg om følelsene til folk… Vel, da hadde jeg ikke skrevet om temaet du nettopp nevnte 😉
   Det jeg mener med at jeg bare hører «bla, bla» er fordi jeg VET at alle har et ubegrenset potensiale, og jeg ønsker at de skal se det selv. Det handler ikke om at jeg sier de skal være som meg. Grunnen til at jeg skriver om dette er fordi jeg har vært der selv, og jeg ønsker ikke det for andre.
   Du mistolker nok dessverre det jeg skriver…Mye av det, virker det som. Det er jeg lei meg for, men det er klart at min skrivemåte ikke kan oppfattes likt av alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *