FRK.MØRBANKA

img_1381

I dag er jeg frøken mørbanka!
Jeg har nettopp begynt å trene markløft fast hver fredag, og det kjennes altså så godt i kroppen. Jeg blir grisestøl hver bidige gang. I tillegg var jeg med på strongman trening med norges sterkste mann i går, og fikk prøvd både steinløft, frame walk (fytti for en rå kondistrening!), enarms pushpress (han hadde en annet matcho navn på det som jeg ikke husker) og dekkvelt. Sistnevnte gikk ikke noe særlig bra, haha.  Men SÅ gøy det var!!

Om ikke jeg var noe talent så var jeg hvertfall den med lengst negler som har gått framewalk i hallen der… Så det er jo noe å være stolt av…? Haha.

Det er så gøy å prøve nye ting og jeg blir så inspirert av å merke hvor elendig jeg er i visse ting. Da blir jeg gira på å bli bedre! Problemet er jo å bestemme seg for hva man skal fokusere på. Jeg vil helst bli god i alt, men det går jo dessverre ikke.

img_1395

Den pushpressen skal jeg hvertfall trene mer på, også tenker jeg å bruke farmers walk med manualer eller kettlebells som intervalltrening. Ikke bare får jeg opp pulsen, jeg får i tillegg trent både kjerne og grepsstyrke. Flere fluer i en smekk.

På bildet over ser du forresten middagen min i går; lasagne av karbonadedeig, hakket tomat, mais og speltlomper. Ved siden hadde jeg salat og hvitløksbaguett. Perfekt lørdagsmiddag!

God søndag! :*

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *