TIRSDAGSUTFORDRING; LA NAVNET DITT BESTEMME!

Gira på en artig utfordring til tirsdagsøkta?
Prøv deg på dette – la navnet ditt bestemme dagens økt! Bruk både fornavn og etternavn og gjør det til enten en strikt økt eller en sirkeløkt med få pauser. Har du mellomnavn også, legg dem til da vel! 😉

img_9049

Min økt ser slik ut; HJELPES!!! 
J – 15 crunshes
U – 30 sek arm circles (stir the pot, video finner du på youtube)
L – 2 min wall sit (sitt inntil veggen med 90 grader i knærne)
I – 30 jumping jacks
E – 1 min wall sit

A – 50 jumping jacks
N – 25 burpees
N – 25 burpees
E – 1 min wall sit

R – 15 pushups
A – 50 jumping jacks
F – 10 burpees
O – 40 jumping jacks
S – 30 burpees
S – 30 burpees

600x493xworkout-600x493-png-pagespeed-ic_-fqzvurxe3o

Om din økt skulle bli for lett kan du alltids prøve deg på min. Det er en skikkelig dreper! Jeg tok alle øvelsene etter hverandre for å gjøre det enkelt, med god pause mellom hvert navn. Fytti rakkern sier jeg bare. GOD TRENING!

img_9020

 

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *