TRE TING DU IKKE TRENGER Å GJØRE PÅ TRENING

Gira på å spare tid og krefter og kanskje også få bedre resultater? Fortsett å lese!

1. Gå på mølla / ellipsen i ørten minutter før du begynner å trene styrke.
Om du skal trene styrke så er dynamisk oppvarming en mye bedre og tidseffektiv løsning for deg som forbereder kroppen din på det du faktisk skal gjøre, nemlig trene styrke.

img_8126-002

2. Trene deg dausliten hver eneste økt.
Det skal sant sies at mange trener lettere enn de faktisk er i stand til, men det finnes også dem som trener seg nærmest i hjel hver økt uten ønskede resultater. Less is more og du vil tjene mye på å trene smart fremfor alt for mye. Du trenger ikke se mannen med ljåen på slutten av hver økt. Få kvalitet over det du gjør og press deg selv, så er det bra!

3. Tøye ut etter trening for å unngå stølhet.
Er du så stiv at det hindrer deg i utføre øvelser riktig eller hindrer deg i hverdagen så bør du gjøre noe for å bedre fleksibiliteten og mobiliteten din. Men om du gjør det for å unngå stølhet så er det dessverre bortkastet tid. Så er det jo dem som «føler» at det hjelper å tøye for mindre stølhet – og om det gjelder deg, keep going… Whatever floats your boat. For deg som syns det er tidkrevende og kjedelig, du kan fint droppe det.

img_8236-001

Del gjerne!
error
3 comments
 1. Hei. Jeg sliter veldig med å greie å gå langt nok ned når jeg skal ta knebøy. Føler at hele kroppen stivner når jeg går ned og at ryggen blir helt feil. Har sett på mange videoer og lest mye om teknikk, men får det fortsatt ikke helt til. Har du noen tips som kan hjelpe? 🙂

  1. Hei!
   Har du prøvd å gjøre dynamisk tøying før du tar knebøy? Det kan være det hjelper.
   Se denne videoen; https://www.youtube.com/watch?v=1rcPfb3NwsE
   (se bort ifra at den er dårlig kvalitet og veldig gammel! hehe. Like aktuell likevel).

 2. Takk for svar! Dette skal jeg absolutt prøve ut 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *