MIN INSTATORY-UKE!

Jeg var litt motstander av instastory den den kom (jeg misliker generelt alle app oppdateringer med en gang de kommer, haha), for jeg ser på det som litt over the top og smør på flesk. Hvor mye er det meningen at vi skal dele?? Men så ser jeg jo også det gøye med det. Vi kan dele litt andre ting enn bildene vi velger å poste. Det er tross alt ikke alle bilder som er bra nok til å legges ut på profilen. Da må jeg innrømme at instastory er kjekt å benytte seg av.

Desktop38
Desktop39Desktop40

Dette er mine første instastorybilder. Mesteparten er tatt på jobb og på kjøkkenet. Det er klart det er gøy å dele litt andre ting og, spesielt når jeg ikke har åpen snapchat (noe jeg heller aldri kommer til å få :P). Om du vil følge meg på instagram så heter jeg pt_julie !

Nå skal siste rest av baggen pakkes og de siste pt-timene kjøres gjennom før jeg styrer snuta mot varmere strøk i morgen tidlig! Gran Canaria venter. Det skal bli så deilig med litt sol på kroppen. Spesielt gøy med nytt kamera så jeg forhåpentligvis får tatt masse bra bilder og videoer.

God fredag! 😀

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *