VIDEO; GC DAG 1 | BARBELL WORKOUT |FIT FOOD

Jeg er trygt plassert i huset på Gran Canaria og vi nyter livet med soling, bading og trening. Dag 1 og 2 er cought on tape, og her kan du se en oppsummering med litt galskap, litt fra maten vi spiser og også feriens første økt som for min del ble en stangøkt med kun bruk av stang foruten pullups og rygghev som jeg hadde til slutt.

Håper dere liker den! Siden det tok 10 (!) timer å laste den opp så skal jeg ta forhåndsregler og laste ned video opp på natta, slik at den kommer ut til ordentlig tid. Musikken du hører når vi trener er laget av en kompis av meg, dere finner mer av hans musikk ved å søke opp Meloslave på youtube. Enjoy 😀
PS: Husk at dette er meg på privaten, ikke i jobbsammenheng!;)

Teksten midt på videoen får dere prøve å overse. Den blir ikke med på neste video!!

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Haha.. dere asså.. fortsettelse fra i fjor! Genialt å få noen mattips nå som jeg snart skal på tur selv! Nyt varmen☀️☀️

    1. haha ja xD så bra Nina!! Vi skal nyyte de siste dagene:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *