TRENINGSØKT I MIN SÆRE BOBLE

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det finnes ikke tvil om at kroppen min trives best med sol og varme. Jeg får så utrolig mye mer energi og overskudd. Generelt fungerer alt mye bedre her. Treningslysten og motivasjonen er også på topp.

Det hjelper godt å være på et nytt gym med andre ting, annet utstyr, andre ansikter og en annen energi. Jeg hadde behov for et avbrekk fra hverdagen og fra tralten jeg går oppi hver dag.

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg har hatt tre søvnløse netter på rappen og jeg kjenner at det har utrolig mye å si for humør og det psykiske. Jeg har ikke veldig lang lunte fra før, men med lite søvn blir det ikke noe lunte i det hele tatt. Når jeg i tillegg får lite tid for meg selv, merkes det at hele humøret legges demper på, selv for meg som generelt er høy på livet og i godt humør. I morges tok jeg meg derfor en tur på trening helt alene og fikk to gode timer med headsettet i mitt eget selskap før de andre våknet.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Misforstå meg rett. Familien min er helt herlig og de beste menneskene jeg vet om. Jeg elsker å være sammen med dem. Jeg er likevel helt avhengig av alenetid når jeg er omringet av mennesker døgnet rundt. Spesielt når jeg ikke har fått min dyrebare søvn. Nå er mest sannsynlig denne dagen reddet når jeg fikk sovet i natt og også fikk to timer alene i min egen boble. Jeg gir gjerne det beste av meg selv, meg jeg må også lades opp. Jeg er nok litt sær. Men vi har vel alle våre ting…?

Håper alle har det fint der hjemme!
Denne ukens tirsdagsutfordring er; dersom det er noe du er usikker på eller noe du misliker ved deg selv; øv på å akseptere det eller legg en plan på hvordan du kan forbedre det.

God tirsdag! 😉

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *