BAK EN FANCY POSITUR…

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dere vet det med at alt ikke alltid er slik som det ser ut…?
Her har jeg et klart billedbevis. Bak enhver fancy positur er det kanskje hundre mislykkede forsøk. Bak en fysikk kan det være tusenvis av timer med svette og slit. Bak et stort smil er det kanskje flere kamper for å faktisk mene det. Kanskje mamma måtte kjappe seg å ta dette bildet før jeg falt sammen som ei osse etter tre sekund. Dere skjønner poenget mitt.

Bak denne posituren på bildet over her (som jeg på ingen måte klarte ved første forsøk) er det mye vondter, knall og fall! Jeg fikk gress og jord både her og der skal jeg si dere.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Bak denne posituren er det masse offing, stønning og ubehageligheter. For ikke å snakke om masse tøying, svette og pining.

Poenget mitt er altså; Når du ser et bilde, husk at det alltid er en story bak. Det er alltid flere sider av saken enn bildet du ser og det kan være det du ser har kostet mer enn det ser ut til. Man kan se på og motiveres av andres bilder, men aldri sammenlign deg med dem!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *