SNAPS & INSTASTORY I PARADIS

Det ble mye snaps og instastory fra meg fra ferieuken min, så jeg tenkte å dele noe av det med dere. Jeg har privat snap, så noe av dette er kun delt med nære venner. Her er et litt mer personlig innblikk i ferien min 🙂

Desktop41
Obligatorisk reisebilde må til! Som niste på flyet hadde jeg laget salat og kjøpt inn engangsbokser fra meny. Genialt! Så slipper man å bære rundt på tomme matbokser resten av ferien.

Desktop42
Snorkling er noe jeg virkelig elsker. Ingenting får meg til å koble mer av! Jeg lå å kikket på masse nydelige fisker i nesten en time, noe som førte til at jeg ble nokså avkjølt. Men det er så absolutt verdt det! Jeg fant også en sukkerfri 7up med mojjito smak, uten koffein! Denne MÅ vi få til Norge.

Kollasjer2
Jeg leser så og si aldri hjemme, men på ferie leser jeg så mye jeg kan. Valget denne gangen falt på «Ren samvittighet» av Jan Mehlum. Ikke like bra som Jo Nesbø, men helt ok. Også en ny fancy brus; vaniljesmak!

Kollasjer3
Videoredigering tar mye tid, spesielt med nytt program. Et program som viste seg å være helt elendig, samt koste penger. Ørten timer bortkastet! Blærh. I midten ser dere morgenutsikten fra det ene badet vårt, og på det siste bildet har jeg og svigerinna mi nettopp hatt oss en svett og fin joggetur i nabolaget.

Kollasjer4

Som dere allerede vet så rakk jeg en kjappis på trening før flyet gikk! Sushibildet er fra den siste middagen vi hadde før avreise. Buffet og sushi? Det må være verdens beste kombo.

Jeg har blitt litt flittigere på instastory og instagram generelt, så følg meg gjerne der – pt_julie 😀 God torsdag!

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *