DU PUSTER JO ENDA ?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Når man er midt i en situasjon eller har forvirret seg inn i et trangt mindset er det vanskelig å se løsninger og «enden av tunnelen». Man blir fort veldig fokusert på problemet eller utfordringen man står ovenfor og klarer ikke se noe annet eller føle noe som helst utover det.

Jeg er et følelsesmenneske og påvirkes veldig mye av hva jeg føler og energien rundt meg. Det kan være en god ting, men også noe som kan føre til at jeg går inn i en boble hvor verden dreier rundt en enkelt følelse eller opplevelse. Om jeg blir sint så går jeg fra 0 til 100 på null komma niks. Blir jeg lei meg så blir jeg bunnløst fortvilet og ingenting imellom. Er jeg glad så smiler jeg med hver celle.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg ønsker alltid å være løsningsorientert, se det store bildet og kunne få meg selv back on track hvis jeg blir satt ut av vonde opplevelser eller tanker. Den beste løsningen for å sprekke bobla er å akseptere – og puste.

Kenneth på Trimeriet, yogainstruktøren vår, gjorde meg obs på noe som har vært banebrytende for meg. Han starter alltid timen sin med å si noe slikt som at vi skal fokusere på å puste og la alle følelser og tanker komme og gå. Kjenne på alt vi kjenner på, og bare puste.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det høres kanskje banalt ut, men for meg er det med å gi meg et avslappet forhold til alt jeg tenker og føler. Det går jo faktisk bra med meg og jeg puster, tross alt som foregår inni meg. Jeg kan føle meg overfalt av alt sammen, men jeg puster jo enda? Og der det finnes puls, finnes det en løsning.

Noen minutter utenfor boksen. Utenfor tunnelsynet. Fra et annet perspektiv. Det kan være løsningen på alt vi føler og tenker. Det er tross alt sant det ordtaket sier; enten så går det bra, eller så går det over. Du puster enda!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *