VIDEO: HVORDAN SPISE ETTER ENDT DIETT


Toppen er fra Sheinside (str. M) og du får den her

Ny videoblogg!
Denne gangen om hvordan man skal spise etter endt diett for å unngå overdreven fettinnlagring. ♥En annen ting som er lurt å huske på; etter diett veier du mindre enn du gjorde før, og må derfor regne med at ditt vedlikeholdsnivå med kalorier vil være lavere enn det var. Prøv deg frem og ta det step by step 🙂

Følg meg på;
Facebooksiden
Instagram : pt_julie
Twitter: blondejulie

Del gjerne!
error

10 Thoughts on “VIDEO: HVORDAN SPISE ETTER ENDT DIETT

 1. Liker videobloggene!! Viktig budskap, dog så vanskelig og holde hodet kaldt 😉
  Ha en nydelig helg 🙂

 2. Gøran on august 9, 2013 at 9:14 am said:

  Slapp du pusen opp på bordet :oooo

 3. Hei Julie!

 4. heidi on august 9, 2013 at 5:00 pm said:

  Bleiker du tennene dine? Har du et merke å anbefale?

 5. Hei Julie! Har et spørsmål.. Har trålet en del artikler på nettet nå, og skjønt at det er viktig med periodisering av treningen, ha ulike fokusområder osv. Men hvordan vet man hvordan (sett, reps, belastning) man skal trene når man feks skal trene eksplosivit, nevralt, muskelvekst, styrke-utholdenhet, fettforbrenning …. Hvordan finner jeg ut hvordan man strukturerer stressnivå (RPE, utmattelses%) rundt de forskjellige fasene?

  Håper du kan gi meg et godt svar 🙂

  • Hei !
   Godt sprsmål
   Når du skal trene eksplosivt kan du kjøre så mange reps du vil egentlig, men vekten må være såpass lett/tung at du klarer å være skikkelig eksplosivt.
   Muskelvekst = 8-15 reps (generelt sett), Muskelutholdenhet = 15-25 reps), styrke = 1-6 reps, fettforbrenning kan være en kombo av høyrepp og lavrep, gjerne i supersett 🙂 Ang. RPE så kan man periodisere for eks. slik: uke 1-6 = 4 reps RPE 8. Uke 7-12 = 3 reps RPE 9. Uke 13 = 1-2 reps RPE 9-10. SÅ kan man gjerne starte på ny periode med flere reps for så å gå lavt igjen.
   Dette er bare et eksempel altså. Her kan man variere i det uendelige. Men det beste er å få satt opp program av noen som har god peiling på det du vil oppnå slik at du får et program som gir deg den fremgangen du vil ha 🙂

 6. Anonym on august 9, 2013 at 8:21 pm said:

  Hei søta 🙂 Så fin du ble på håret! Jeg lurer på om du kan skrive et innlegg ang. å telle kalorier..

  Her snakker du om folk som har vært på diett (fitness-utøvere i hovedsak?) og forklarer hvordan de må øke med 100 kcal ukentlig for å øke forbrenningen uten å legge på seg fett.

  Det jeg lurer på er hvordan du stiller deg til at «vanlige» mosjonister teller kcal? Jeg har slitt litt ift. spiseforestyrrelser og sånt tidligere, men det var aldri veldig alvorlig og jeg veier omtrent normalvekt nå. Problemet er at jeg er veldig glad i å trene og trenger ofte mer mat enn jeg er «sulten» på. Noen dager er jeg innmari sulten og kan trykke i meg vedlikehold + 2000 kcal, andre dager kan jeg forbrenne 500 kcal på trening og ikke være sulten i det hele tatt = spise minimalt. Derfor teller jeg kcal fordi jeg absolutt ikke vil gå ned noe i vekt og fordi jeg ikke kan stole på sult- og metthetsfølelsen min. Jeg skal ikke konkurrere, men jeg trener mye og liker å holde meg i form. Greia er at jeg hater å telle kcal, syns det er slitsomt og det gir meg et anstrengt forhold til mat som jeg ikke vil ha. Hva er dine tanker om dette? Hadde likt et innlegg om dette.

 7. Hei Juli! masse flott treningsinpirasjon av å lese bloggen din! Fulgte en streng diet i vinter og vår.4 mnd. Gikk ned 5 kg. Fikk lavere fettprosent og mer muskelmasse! Fikk det målt. Fikk masse komplimenter fra folk. Så skjer det noe i juni..bare må ha mer mat og på en mnd er kiloene tilbake. trodde det var bare å gå tilbake til den strenge dietten igjen,men nei denne gangen virker det ikke. kiloene vil ikke av selv om jeg trener 5 ganger i uka. Jogger og svømmer i tilleg til styrketreningen!Er i god form! Er det stresset? masse vann i kroppen også!! Lykke til og ønsker deg en fin og aktiv høst 🙂

  • Hei !
   En stresset kropp fungerer ofte dårlig kombinert med streng diett og mye trening. Jeg ville roet ned treninga, fokusert på styrketrening og renset godt opp i kostholdet, og tatt det derfra. Om kroppen har vært på en streng diett tidligere med alt for stort underskudd så vil den automatisk skru på «varsellampene» når man gjør det igjen, så da er det lurt å følge kroppens tempo. Lykke til 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation