SMÅSÆR INSPO ? EN TYPISK MATDAG

Jeg tenkte å vise dere en typisk matdag for meg siden jeg er litt inspirert om dagen og prøver nye kombinasjoner! Jeg elsker mat og er også veldig lite kresen, så det er nok ikke alt jeg spiser som faller i smak hos alle. Men kanskje jeg kan inspirere litt likevel, så kan du jo prøve noe nytt? 🙂

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Frokosten spiser jeg på jobb i ukedagene, men det hindrer meg ikke i å spise det samme som jeg ville gjort hjemme. Matbokser er min venn! Her har jeg cottage cheese, eple,  avocado og en dråpe d-vitamin. En merkelig men veldig god kombinasjon. Med frokosten har jeg også en spiseskje spirulina rørt ut i vann.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Lunsjen har jeg også på jobb stort sett, og i det siste har jeg hatt helt dilla på å ha bær sammen med fisk og potet. Her har jeg torsk, potet, brokkoli, jordbær og mandler. Utrolig god kombo som også er god kald!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det hender at middagen også blir på jobb hvis jeg ikke slutter såpass tidlig at jeg rekker å spise hjemme før jeg drar på kampsportsenteret. Men mat i boks gjør meg absolutt ingenting. Jeg er ikke kresen på verken utseende eller konsistens. Her har jeg omelett med potet, agurk og ost.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kveldsmaten har jeg alltid hjemme på sofaen etter alt av jobb og trening – og det er mitt yndlingsmåltid. En solid bolle havregrøt kokt på kokosmelk med litt proteinpulver, cottage cheese, vaniljeessens, chiafrø, bær og litt rester av en nøttemix på toppen. Her varierer jeg også med kokosflak og mørk sjokolade.

Planlegging er noe jeg prioriterer tid til. Det er helt nødvendig for meg for at jeg skal få i meg all næringen jeg trenger i en veldig hektisk hverdag hvor jeg er veldig lite hjemme. Som regel gjør jeg klar matbokser kvelden i forveien eller for flere dager av gangen. Med nok og riktig mat er jeg klar i hodet gjennom dagen, holder humøret stabilt og har nok energi til alt jeg vil og skal.

Spør du meg så er det slik virkning mat bør ha på kroppen! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *