OMELETT UTENFOR BOKSEN

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hehe… Som de fleste sikkert vet så er dette en hektisk tid for oss som jobber fulltid som PT, og det er ikke til å stikke under en stol at det blir mange måltider fra boks. Denne omeletten derimot, den lagde jeg på morgenen i dag når jeg hadde fri og god tid! Da er det også gøy å eksperimentere litt på kjøkkenet.

Kombinasjonen av salt og søtt er veldig ofte en vinner hos meg.
Egg er litt salt, samtidig som det faktisk er veldig smaksnøytralt og kan kombineres med mer enn man skulle tro. Her har jeg følgende; egg, banan i skiver, ost og bringebær, toppet med kanel.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En liten sprut med fibersirup – og voila! Der hadde jeg en frokost som egentlig smakte mer som en saftig tykk pannekake. Rar kombinasjon ja, men en veeeldig god en;) PRØV!

God lørdag <3

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *