DENNE HELGEN OVERGIKK ALL FORVENTNING

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Etter en super hektisk uke med masse å gjøre og gode dager på både jobb og trening (over all ei skikkelig god uke!) så kræsjet jeg på sofaen torsdag kveld med kveldsmaten og følte meg skikkelig tilfreds og fornøyd. Tenkte egentlig at uka ikke kunne bli noe særlig bedre nå og hadde lukket både pc og mobil for kvelden for å lade opp til ukens siste arbeidsdag. Jeg visste i bakhodet at jeg var med i trekningen av en tur til Dubai med Forever Living, men tenkte ikke noe særlig på det (jeg vinner tross alt aldri trekninger). Da jeg en stund etter tok opp mobilen for å sjekke kalenderen lyste det mot meg med facebook notifications og snapvideo fra venninna mi. JEG HADDE VUNNET TUR TIL DUBAI!

Det er utrolig frustrerende å være SÅ glad i stua si hjemme, uten noe som helst måte å uttrykke glede på. Hva skal man gjøre, kaste rundt seg med puter, tygge på gardinene, klemme livskitten ut av katten og sprette alle champisflaskene man har? Det var like før jeg gjorde alle de fire. SÅ GØY!

hotel-Dubai

Det stopper ikke her…

Jeg og en kompis hadde snakket litt om å delta på en styrkekonkurranse på et gym i nærheten, Bear cave. Jeg var veldig skeptisk til å begynne med fordi jeg ikke liker å delta på ting med mindre jeg vet at jeg vinner (I know, det er teit). Men, så fikk han altså hisset meg opp til dette, og vi dro bort dit å deltok i går. Øvelsene det sto om var markløft, knebøy, beinpress, benkpress og skulderpress. Det er hvertfall en ting som er sikkert, og det er at konkurranseinstinktet mitt ikke ligner noen gris du noen sinne har sett! Jeg snuste litt rundt på hva de andre jentene hadde løftet og kvinnet meg opp til et skikkelig trykk. Det endte med noen løft som jeg virkelig ikke hadde sett for meg.

16522965_10212262557417726_740654583_n

Vi har ikke fokusert noe særlig på styrkeøkning det siste halve året og har hatt flere reps og mer volum. Ikke akkurat noen oppbygging mot en slik konkurranse, selv om vi har trent bra. Da var det ekstra gøy å sjokkere seg selv. Jeg er sterkere nå enn da jeg drev med styrkeløft, bortsett ifra markløften som jeg mangler 15 kg på for å nå min gamle pers. Det sier jeg meg veldig fornøyd med!

En god dose konkurranseinstinkt og adrenalin, to bananer og to monster, det gjør underverker. Nå gjenstår det bare å se hvilke plassering jeg fikk totalt av alle de kvinnelige deltakerne 🙂  Håper helgen din har vært like bra som min!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *