SATT PÅ MUTE!

God mandag!

Jeg er hjemme fra jobb i dag, for første gang på sikkert tre år. Jeg har nemlig mistet stemmen fullstendig og nyser og hoster grønne klatter flere ganger i timen. TMI? Beklager i såfall. Men det er altså grunnen til at jeg motvillig er hjemme. På slike dager er det kjipt å ikke ha vikar!

Etter x-antall timer med bare å sitte halvveis oppreist i senga med åpen munn og svare på mail, har jeg endelig stått opp og fått på meg ansiktet. Jeg lever i evig tro på at mat og bevegelse er kroppens beste medisin, så da må jeg bevege på meg. Maten har jeg vært flink med allerede, i tillegg til at jeg har drukket to liter ingefærte. En av literne var til og med kokt på det vannet jeg kokte gulrøtter på, så blir jeg ikke frisk nå så aner ikke jeg, haha!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det eneste man gjør er å hakke opp ingefær og koker det opp med vann. Man kan også tilsette honning om man vil det. Smaken blir sterkere jo lengre ingefæren er i vannet, så om du i utgangspunktet ikke liker ingefær bør du passe litt på. Jeg likte det ikke noe særlig, men nå har det jaggu vokst på meg. Sammen med sitron så er det faktisk godt!

Jeg har også rota frem noe te jeg fant i skuffen (jeg er kaffemenneske, så den er sikkert fire år gammel). Denne var ikke noe særlig god, men jeg blanda den med ingefærte og fikk en riktig så god helsefølelse. Som dere kanskje skjønner så er jeg ikke særlig flink på å være syk, og ikke er jeg tålmodig heller. Tips som gir meg stemmen tilbake mottas med stor takk! Jeg er hakket mer avhengig av å prate enn jeg liker og innrømme.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

You only give when you love… Det er vel noe med det?
De fleste har kanskje en tendens til å gi akkurat litt for mye og…

Håper dere har en bra mandag og er friske <3

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *