JAMEN, BURDE JEG IKKE…?

IMG_0727

Jamen, burde jeg ikke trene mage om jeg vil få bort magefettet?
Du kan trene så mye mage du bare vil. Det eneste som vil avgjøre om magefettet ditt reduseres eller ei, er hvor mye energi du inntar kontra hvor mye du brenner. Å bruke magemusklene vil ikke fjerne fettet rundt dem.

…Jamen, burde jeg ikke slutte med sukker, karbohydrater, frukt, junkfood, brus og godteri for å gå ned i vekt/ fettprosent? 
Har du virkelig tenkt å leve sånn livet ut? Hvis ikke, la være å kutte noe. Fokusèr heller på å få kontroll på totalinntaket ditt, sørg for at du er i kaloriunderskudd og øk inntaket av sunn mat fremfor næringsfattig mat. Du trenger ikke kutte ut noe fullstendig – alt handler om mengde.

IMG_1132-001

 

…Jamen, burde jeg ikke bytte ut brød med knekkebrød?
Hvorfor det? To knekkebrød er det samme som en brødskive. Knekkebrød er ikke noe mer slankende enn brød og det er heller ikke noe bedre. Alt kommer an på mengde. Spis brød om du liker det best for det finnes ingenting magisk med knekkebrød.

…Jamen, blir jeg ikke stor/ klumpete av å løfte tungt?
Å øke i styrke fører ikke til at du automatisk blir tykk. Om du ser en person som er rippet for fett og så og si kun har muskler igjen, så vil du se tydelig at musklene ikke er det som utgjør mest størrelse på en menneskekropp…  Så om du føler du er for stor er sjansen stor for at fettprosenten – ikke muskelmassen – din er høyere enn du ønsker deg. Harsh, but true.

IMG_0734

…Jamen, er ikke x-antall gram av det og det litt mye?
I forhold til hva da? Sammen med hva? Når? Og hvorfor det? Om noe er mye eller lite kommer an på totalinntaket ditt og hva du ønsker å oppnå. Prøv å tenke måtehold med alt i matveien, ikke minimer noe og maksimer noe annet. Se på det store bildet – totalinntaket ditt.

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *