EFFEKTIVITET, ROTGRØNNSAKSMOS OG TANNBLEKING

Ah søndag!
Den perfekte dagen til å få gjort masse unna. Både fornuftige ting og også litt kos og hygge. I dag har jeg gått en deilig tur med en venninne, laget rotmos, støvsugd og bleika tennene. De tre siste på en og samme tid. Effektivt! Jeg skal også få inn en treningsøkt i løpet av dagen og lage klar lunsjbokser for uken. Jeg har både kylling, torsk, poteter og grønnsaker som skal stekes, men alt gjøres kjempe enkelt og effektivt. Akkurat som jeg liker det.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Tilbake til rotmosen…
Jeg kjøpte en pakke som het «rotmix», en god blanding av litt diverse spennende rotgrønnsaker. Pastinakk, rødbeter og kålrot var noen av dem, i tillegg til tre andre ting jeg ikke aner hva er. Men sååå godt! Perfekt tilbehør til hva som helst av kjøtt, eller kanskje vegetarburger? Jeg kokte alt kjempe lenge (mens jeg støvsugde og bleket tennene, hehe) sammen med kjøttbuljong og moste med stavmikser.  Smaken ble magisk god.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Som flere av dere sikkert har sett på instagramen min så bruker jeg pro whitening til tannbleking og er så utrolig fornøyd. Jeg har prøvd mye tidligere som har gitt både ising (spesielt for meg med mye syreskader!), ubehag, vond smak og mye styr. Disse er så enkle og behagelige. To klistermerker som du setter på i 30 min som ikke smaker noe og heller ikke gir noe form for ubehag. Om du bestiller HER og bruker koden JULIE50 får du 50 kr avslag på din bestilling. Anbefales på det varmeste for deg som ønsker et hvitt smil!

GOD SØNDAG!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Haha, det er på nærbilder man oppdager at man har dunbart!! 😀
Del gjerne!
error
5 comments
 1. Hei ! Har hatt lyst til å prøve tannbleking , men ikke vågd å prøve meg på det siden jeg har syreskader på tennene
  Kan ikke spise sure ting uten å få ising, og det er så ubehagelig
  Mulig jeg skal gi disse et forsøk allikevel , når de ikke skal gi ising

  1. jeg har ikke hatt noe ubehag, og jeg har samme problem som deg! Ville gitt det et forsøk 😀

 2. Hei 🙂 Jeg har sendt deg en Mail- håper på svar snart Martine

  1. jeg svarer alltid så fort jeg kan, men har ikke kontortid på lørdag og søndag 😉
   Du får svar i morgen 🙂

 3. Hei, har du prøvd å bleke tennene med Miswak? Erfaring?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *