UKENS TRENING PÅ FERIE !

Til nå har jeg kun trent på lyst her nede. Det har blitt mye høyreps og melkesyre, rett og slett fordi jeg ikke helt har hatt ork til noe annet. Matinntaket har vært langt ifra optimalt og jeg merker at underskuddet har vært veldig stort siste uka. De to siste dagene har jeg prøvd å ta det litt opp, så får jeg håpe det hjelper på «trykket» 😉 Når jeg ikke er hjemme med min vante mat og med matvekt og alle proteinkildene mine blir det liksom litt merkelig, i tillegg til at jeg har vært som i et vakuum siden jeg kom hit. Nå er det skjerpings! Jeg kan tross alt ikke leve på jordbær og cola zero, haha.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Planen for resten av ukens treninger er lagt! Det ble gjort som pause fra spanskleksene. Jeg er verdens letteste person å distrahere, spesielt når det kommer til skoleting, lesing og skriving. Å tenke på treningsøkter er så mye mer lett å drive med enn å skrive spansk! Men, jeg prøver å kombinere etter beste evne 🙂 Slik skal øktene se ut frem til avreise;

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Jada, jeg vet jeg har håndskrift  som en lege, haha

Vektskivene her er altfor små i dimensjon til at jeg får kjørt vanlig markløft som jeg pleier, og vanlig benkpress har de heller ikke (ja, det er litt irriterende). Så det venter jeg med til jeg kommer hjem og kjører heller varianter av de to, rumensk markløft og pushups. Når jeg ikke får spist som jeg skal (nok protein og nok generelt) så er det heller ingen poeng i å kjøre seg ut med tunge løft. Jeg føler meg heller ikke mentalt innstilt på det. Så enn så lenge blir det litt mer kosetrening, men også kvalitet selvsagt. Jeg er da på ferie, sier de? 😛

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg kan også melde om tidenes soleøkt på stranda her om dagen. Man blir fort lurt av sola her, siden det blåser jevnt hele tiden. Man blir aldr kokende varm og da er det fort gjort å glemme at man faktisk ligger midt i sola. Et solid bikiniskille har det altså blitt! Håper dere koser dere hjemme! Ser ut til at våren er kommet der også 🙂 Vi blogges <3

Del gjerne!
error
2 comments
 1. Syntes du kan nyte dette med good samvittighet! Har reist rundt alt fra 3-6 uker og var halvveis redd for trening, muskelmasse osv.. Da backpacking ikke er treningssenter vennlig. Spiste smålig også, men det var s å deilig å bare nyte og ta det eg ville ha. Du kommer fort nok tilbake til trening og rutiner 🙂 eg angret alltid når eg kom hjem at eg ikke klarte å let more looose når eg først var borte. 2- 3 uker føles mye på ferie, men føles så sinnsykt lite når man er hjemme på trening/kontoret igjen.
  Nyyyyt 🙂 tren med lyst, og spis med lyst. Det kommer nok «burde, skulle, måtte» tendenser når du er hjemme igjen 🙂

  1. så herlig å høre Anniken!! 😀
   Når man ser på det store bilde så er det jo absolutt ikke mye de utgjør, disse ukene med mindre optimal trening og kost! 😀
   Takk for fin kommentar – jeg skal følge rådet ditt og nyyyte 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *