FITNESSMIDDAG I MALAGA

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hola from Malaga beach!

I fare for at dere blir drittlei av å lese om at jeg er i syden og nyter mitt eget nærvær så må jeg bare skrive litt til. I går hadde jeg en helt nydelig dag med skole først, en god treningsøkt, fire timer på stranda, shopping også en avslappet middag på kvelden. En perfekt dag i mine øyne. Middagen blir nokså lik hver dag her nede i grunn, med unntak av de gangene jeg spise ute med noen fra klassen. I kveld skal vi prøve paella! Det er helt utrolig at jeg ikke har smakt det enda, så mange ganger som jeg har vært i Spania…

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Så deilig det er å ligge på gresset eller sanda i sola å høre på musikk og kjenne den svale vinden på huden. Det er terapi i seg selv, det. Har anbefalt denne sangen før men må gjøre det igjen. Sia med Helium <3 Det er noe magisk med den.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Her er middagen som har gått igjen mens jeg har vært her. En utrolig enkel og sunn middag, smekket sammen på null komma niks; En STOR pakke salat (egentlig for en hel familie), tunfisk, skinke, oliven, avocado og lettost. Med krydder og ketshup blir dette en overraskende god blanding!

God torsdag !

Del gjerne!

4 Thoughts on “FITNESSMIDDAG I MALAGA

 1. Amalie on mars 30, 2017 at 3:16 pm said:

  Hei! Hva gjør du i malaga? Tar du språkkurs? Kan du skrive litt meir om det? Har sjukt lyst til det sjøl!

  • julie on mars 31, 2017 at 9:24 am said:

   Hei !
   Hovedsaklig ferie egentlig, men med språkkurs som en «ekstra greie» :) Bor på skolen og deler rom med tre andre jenter.
   Veldig gøy og utfordrende. Om du vil lære spansk så anbefales det absolutt, men jeg ville tatt et forkurs først om du ikke kan noe nå, for her snakker de spansk fra første time! :O Hehe :) Malaga er nydelig, absolutt verdt et besøk :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation