TRE UKER MED UHEMMET LIVSNYTELSE ER OVER

Ok, da var det på tide å prøve på en nogen lunde fornuftig og samlet oppsummering av de tre siste ukene. Tre uker med ferie fra pt-timer på senter, fri fra hverdagen, fri fra gymmet og generelt fri fra det meste som har med det vanlige livet mitt å gjøre!

Mye av hverdagen min styres av rutine. Jobb, trening og mat er det dagene fort består av, i en evig runddans som går mest på autopilot. I tre uker har jeg gått helt utenfor runddansen min uten en eneste fast rutine.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

17861431_10154390009550849_5196591122600727591_n

De to første ukene i Malaga brukte jeg mest på å hente krefter og sove, som jeg allerede har nevnt. Likevel var det to fine og verdifulle uker hvor jeg fant ut at jeg kan ha det veldig fint alene. Jeg oppdaget også at jeg faktisk er mer avhengig av selskap og impulser fra andre mennesker enn jeg trodde. Etter den første uken kun i mitt eget selskap, pratet jeg som en foss med alle rundt meg på spansskolen og fikk flere nye venner. Det var godt å være alene den første uka og det trengtes, men det er også utrolig givende å være rundt mennesker å utveksle impulser.

Uansett, en ting er sikkert; jeg reiser gladelig på ferie helt alene igjen. Man møter seg selv i døra på en måte, noe som kan være både tøft men også veldig lærerikt. For min del var det utvilsomt begge deler. En verdifull opplevelse.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg var hjemme i ett døgn før jeg reiste til Dubai sammen med en vennegjeng og noen fra teamet mitt i Forever Living. Jeg kan ikke beskrive Dubai med ord en gang. ALT er større, ALT er bedre og alt glitrer eller lyser!

Vi fikk sett verdens største shoppingsenter, verdens største innendørs fornøyelsespark, verdens høyeste bygning og flere andre fascinerende ting og kulturforskjeller. Bare det å se på alle bilene som kjører forbi er jo en opplevelse. Der kommer det rullende forbi både Rolls Royce, Lamborgini, Bentley, Hummer og en hel haug andre jaw dropping-type biler på løpende bånd. En annen ting jeg setter veldig pris på- alle offentlig toalett vaskes etter hver person og lukter utrolig godt! For ikke å snakke om maten. OOOooooh my… For å si det veldig forenklet – maten var EKSTREMT god. Øynene rulla omtrent bak i skallen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Når det kommer til trening så ble det ikke noe av det i Dubai. Der bestemte jeg meg for å nyte turen og fokusere på de fantastiske menneskene jeg var sammen med og nyte deres selskap og alt livet bydde på. Det angrer jeg ikke et sekund på. Vi storkoste oss og skapte mange uforglemmelige minner sammen. Maten vi spiste var også veldig sunn og næringsrik, og som allerede nevnt så bydde hele turen på flere smaksopplevelser ut av en annen verden. SÅ VERDT DET!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg elsker livsstilen min, men jeg elsker også å bare nyte livet. Det å kunne gjøre sistnevnte med god samvittighet føles utrolig deilig, og jeg vil si det er ekte frihet. Nå er jeg dog klar for å ta fatt på de vanlige arbeidsrutinene mine, blogging og den normale hverdagen. Jeg trives heldigvis veldig godt med den også 🙂

God langfredag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *