EN SHOT FOR HELSA

God mandag!
Håper dere har hatt en fin påske 🙂
Ny uke er i gang og for de fleste starter uka med en fridag. For min del er det ikke slik, men jeg kan absolutt ikke klage når jeg har hatt tre ukers ferie. Nå skal det bli digg med litt rutiner på ting!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En rutine jeg har hatt «fri» fra de tre siste ukene er min elskede morgenshot. Jeg kan fint ta med meg kosttilskudd på ferie, men denne gangen gadd jeg rett og slett ikke. Denne vanen er viktigere for meg i hverdagen hjemme når jeg har mye høyere aktivitetsnivå og behovet for å prestere er høyere. Shotten består av 1 toppet ts spirulina, 0,5 dl aloe vera juice og 1 ts argi+, som inneholder arginin og en hel haug med vitaminer. En ekte helseshot med andre ord! Jeg pleier å shake opp en større porsjon som står i kjøleskapet slik at jeg slipper å mikse hver morgen og har for et to-tre dager.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det skal bli godt å få sving på treningen igjen også. Selv jeg som er så glad i å være aktiv og i bevegelse kjenner på at man fort blir vant med å sitte i ro og slappe av. Nå er dog slutt på slaraffenliv! Det hjelper godt på at jeg har pt-kunder som leverer, da må jeg henge i selv også 😉 NYT MANDAGEN! <3

Del gjerne!
error
2 comments
  1. Aloe vera gir jo leverskade.

    1. Akkurat det samme skjer når du drikker sitronvann, leververdiene øker i en kort periode. Dette stabiliserer seg etter en stund.
      Veldig mye påvirker leververdiene våre i kortere perioder – paracet for eksempel 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *