NÅR KJØLESKAPET MITT IKKE LIGNER PÅ FROKOSTBUFFET I DUBAI

Når man har spist anderledes enn man pleier i tre uker og hatt helt andre matvarer å velge i så blir det rart når hverdagen kommer igjen. Kjøleskapet mitt er ikke det samme som en frokostbuffet i Dubai og middagen jeg klasker i sammen på kjøkkenet mitt er ikke det samme som på femstjerners spansk fiskerestaurant. Man blir fort litt for godt vant på ferie!

IMG_7741-001

Men, jeg vet jo godt at jeg er veldig glad i maten jeg spiser hjemme. Det er bare det at jeg setter veldig pris på matopplevelser utenom det vanlige, og selvsagt konseptet med å slippe og lage noe selv. Ferielivet kan ikke vare hele året, så hverdagen må komme den og!

Det blir dog en liten mellomfase hvor jeg ikke har lyst på noe som helst av det jeg får tak i her i Norge, så da blir det veldig enkelt og greit. Knekkebrød med skinke og ost eller makrell i tomat og tunfisk på boks. Om matlysten ikke er der så har jeg vett nok til å få i meg mat likevel. Kroppen trenger næring, uansett om lysten ikke er på topp (og om hodet fantaserer om hotellbuffet, haha).

IMG_7655

Om du ikke har lyst på noe – gjør det enkelt! Knekkebrød eller speltlomper med pålegg, skyr eller kesam med bær er enkle og raske ting som gir næring. Enkelt og greit. Kanskje ikke som en biffmiddag med soppstuing, men hva gjør det egentlig? Jeg setter mer pris på luksus når jeg ikke får det hver dag 🙂

Dagens fra meg! Håper helgen har vært fin. Sov godt og lad opp til ny uke <3

Del gjerne!
error
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *